Söndag-tvättdag

Hej!

Hur har eran söndag varit

Jag har precis tagit mig lite kaffe och smörgås eter att ha samlat på mig lite ork. Har även fått disken gjord och vattnat blommor. Men det krävdes först lite sömn efter att ha tvättat från kl 7-11. När jag skulle gå upp så ville jag helst vända mig om och somna om. Under några minuter tillochmed låg jag och funderade om jag skulle boka om tvättiden. Men kom fram till att om jag tvättar idag så slipper jag ta det i veckan, och behöver inte tänka på tvätta tills tvättkorgen är full igen. Så jag tog mig upp och tog med mig all tvätt och fick det gjort👌 Oftast när jag tvättar tidigt på morgonen har det varit någon som tvättar samtidigt, men idag var jag faktiskt helt själv större av delen och det var SÅ skönt. 😍 När jag sen var klar så kunde jag känna mig stolt och känna att några timmars sömn var helt okej att ta. Brukar alltid bli sömnig och trött sist timmen av tvättiden.

Så nu sitter jag här och bloggar var trött tidigare och ville ju helst av allt ligga kvar i soffan men lyckades ta mig upp och göra några sysslor. Funderade på ett tag om jag skulle till farmor och farfar och käka men det är inte så plogat och ser modigt ut så är glad att jag stannade hemma. Behövde sova lite kände jag då tröttheten tog över.

Snö är fint att titta på inifrån men ute i det är det både kallt och drygt. 😂

Hur har eran söndag varit? Har ni också mycket snö?

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind ,
Jag kan verkligen förstå att det tog emot att gå upp tidigt och tvätta. Skönt att du fick det gjort iallafall😊
Ja här har det snöat ordentligt i helgen!
varapavag.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det gjorde ju det men jag kände mig så nöjd och stolt efteråt sen😀nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle,
Känner igen det där att man helst vill skippa tvätten ibland och bara skjuts upp den , men det e bättre att bara ta tag i det o göra det 💕www.michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja skjuter man upp det blir det ju bara mer och då är det bättre att bara ta det💗nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229