Söndag-oväder på G

Hej!

Hur mår ni?

Här har jag nyss svept lite kaffe för att vakna och ätit frukost. Fast jag har lust att skriva middag för det är så himla mörkt ute och inne just nu. Från att det känns som kl är 2 (som hon är) till att det känns som kväll. Det kommer börja regna när som helst och förmodligen åska också. Jag hade balkongdörren öppen lite för ca 15 min sen och nu är det jättemörkt. Det gäller att följa magkänslan

Blev bara mörkare och mörkare medan jag åt frukost och drack kaffe☕

Vad jag ska göra nu när det blev sånt här väder får vi se. Känns som det kan bli läsning på schemat älskar att läsa när det regnar ute. Eller om jag ska meditera lite. Får se.

Btw. Jag ställde en fråga på min facebooksida för bloggen igår eller om det var förrigår. Men har inte fått något svar där så provar här istället. Såhär skrev jag på sidan: " Jag skulle gärna vilja få igång denna sida lite mer än att jag bara delar mina inlägg. Så min fråga är har ni några tips på vad ni hade velat sett här?" Skulle betyda jättemycket om ni hjälpte mig lite med vad ni hade sett mer. Eller vad man mer kan göra. Gå gärna in och gilla sidan. Ni hittar den HÄR 😘 Detta är bloggens facebooksida jag pratar om.

Vore iaf kul att få lite tips. Nu ska jag sätta mig och svara på era kommentarer när man har lite kaffe i sig så orkar man jobba lite trots att det är grått och trist ute. Igår var det sol och fint väder idag är det rena höstmörkret med åskan på ingång.

Kram//hugs/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #höst #autumn

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Personliga inlägg är alltid uppskattat, jag tycker ändå att din blogg är mysig att läsa! 😃 <3 nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket det värmer att höra att du gillar min blogg😊❤️nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Ja när vi var på loppisen igår åskade det massvisnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Skönt att ni ändå stod inomhus och inte var ute i detnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229