Söndag och serietips

Hej!

Hur mår ni denna söndag?

Jag mår fint, nyligen fått i mig kaffe och frukost. Var ju tur att jag var och handlade igår då kaffet jag hade tog slut idag och även smöret. Men köpte både kaffe och smör igår så det är lugnt. Nu har jag även suttit och svarat på era kommentarer från i torsdags, skulle göra det igår redan men då strulade nouw och jag kunde inte svara på kommentarer. Men nu går det. Vad jag ska göra idag vet jag inte. Jag känner för en lugn söndag så blir nog inte så mycket gjort här. Jag fick ju mycket gjort igår så idag kan jag vila upp mig för veckan som kommer. Blir en ganska full vecka. Så bäst att samla energi.

Nu tänkte jag även dela med mig av ett serietips till er som finns på netflix. Jag ska nog säga på en gång att denna serie kanske inte är för alla.

Serien heter: Marianne och är en fransk skräck/drama/thriller serie och är en original serie av netflix. Det är 8 avsnitt rätt långa mellan 44 min- 52 min. Handlar om Emma som skriver skräck böcker om en häxa som heter Marianne. En dag måste hon återvända till sin hemstad och märkliga saker börja hända. Saker från drömmar hon har haft, drömmar som ho nu inte har haft på 15 år börjar nu komma igen. Hon skriver fiction men är det verkligen bara fiction? Emma vill inte fortsätta skriva hon vill försöka stoppa det som händer på annat sätt men går det när alla runtomkring henne försvinner? Jag fastnade direkt för serien när jag började på första avsnittet. Läskigt ja men så beroendeframkallande.

Detta är trailern👆

Jag tycker denna serie var superbra jag började kolla på serien i fredagskväll och jag blev klar med den igårkväll alltså tog det mig bara en dag. Och jag tycker nog att både spansk och fransk skräck är idag bättre än vanlig amerikansk skräck för det finns så mycket dåligt där medans i spansk eller som nu denna gången en fransk serie så vågar dom tänja på gränserna och göra något annorlunda. Men med tanke på att det är på franska så kan jag tänka mig att det är en serie inte alla skulle gilla och sen är det skräck. Men till alla er som älskar skräck som jag detta är en grym serie 😍

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Tack för detta tips! Ska kolla in detta, verkar spännande 😊morsanpahjul.se/
Amandizan
Amandizan,
Varsågod vad kul att du tror du gillar den😊nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Tack för tipset den serien verkar passa mig i smakenkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Så kul att jag kan tipsa om något som kan passa dig😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229