Söndag och ny video ute

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra tänkte hoppa in här och berätta att det finns en ny testar video ute på min youtube kanal och vet ju att dessa videor är uppskattade och jag tycker själv om att göra dem och testar gärna nya saker så det är bara roligt. Länkar videon här nere👇

Kolla gärna in den och dela gärna videon vidare till era vänner skulle bara vara roligt att få växa på youtube. Jag gör detta för att jag tycker det är kul. Skulle vilja läsa kurser med redigering så jag blir bättre. Och tack till alla er som tittar ni gör så att jag fortsätter och tycker det är roligt❤

Annars som sagt så har jag spelat in en ny video och svarat på en del kommentarer på bloggen, Igår så kollade jag på Beck på Cmore har skaffat mig Cmore då dom har Astrid Lindgren filmer 😍Nej man blir inte för vuxen för dem anser jag.

Nu ska jag strax gå och handla tänkte jag om det har slutat regna det hoppas jag. Kommer nog uppdatera mera senare ikväll ville dela med mig av min senaste video till er då jag vet att det finns dom som läser min blogg som även kollar på min youtube kanal.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
så sant man bli aldrig för gammal för Astrid Lindgren filmer....eller böcker. Hoppas att du får många tittare på din youtubekanal....ja, du vet...jag kollar väldigt sällan youtube, men när jag har möjlighet och kommer ihåg så kollar jag.
nouw.com/fibrolivet
Paulina
,
Vad kul att du vill bli bättre på att redigera. Är kul att pilla med sånt 😊 Nej, man bli aldrig för gammal för Astrid Lindgren 😍 Älskar att kolla på hennes filmer.
Sandra Jönsson,
Men wow! Så himla skoj med en egen youtube-kanal där du provar olika saker. Bra idé. Det finns alltid nya saker att lära sig inom design, redigering och sociala medier, så att gå kurser och fortsätta växa i det man gör är A och O. Hoppas du hittar en kurs som passar dig! 😊💖

Astrid Lindgren ftw! Man blir aldrig för gammal för hennes berättelser.Klart man
sandrajonsson.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Gillar också Astrid Lindgren! Sonen har just kollat på Bröderna Lejonhjärta så det är mycket prat om den filmen nu.
nouw.com/popprinsessan
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Älskar också Astrid Lindgren filmerna, så mysiga att titta på 😍 älskar beck också & längtar tills de nya kommer 😊
nouw.com/sannaevelyne
Åh kul, jag har också cmore just nu men har knappt kollat på saken dock. Måste ta och kolla igenom för det är bra. Håller med dig gällande Astrid Lindgren eller ja alla barnfilmer egentligen. Ser hellre på sånt än för vuxna 😊.
www.saramadeleine.se
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, visst är Cmore bra? Har hittat många bra och fina serier och filmer där 😊
nouw.com/charlottelinden