Söndag och actiondrömmar

Hej!

Då var det söndag igen

Här har jag ätit frukost och druckit en kopp kaffe, igår så gjorde jag inte så mycket jag kollade klart på säsong 6 av Arrow och nu har jag sett alla säsonger Netflix har. Googlade nyligen för att hitta vart jag kan fortsätta se på säsong 7 och då såg jag på netflix hemsida att säsong 7 kommer till Netflix i slutet av maj. Så nu måste jag bara vänta, säsong 8 kommer också till netflix. Men Netflix får säsongen när den inte visas längre antar på tv. Men jag vill ju se säsong 7 nu då de slutade på ett sånt spännande sätt. Någon som vet vart man kan se säsong 7 av arrow? HBO? Är iaf glad att vi är inne i April redan då behöver jag inte vänta så länge. Men angående Arrow så hade jag väldigt actionfyllda drömmar.

Mina drömmar jag hade inatt var fyllda med Action. Jag drömde att jag slogs mot människor precis som i Arrow, Och det märkliga är att i drömmen när jag gick och la mig och sov eller tittade på Arrow i drömmen så var det som jag hamnade rakt in i en actionscen. Och jag minns en detalj väldigt väl det var mot slutet av drömmen att jag flög ut ur ett rum, ner till en gräsmatta och där börjar jag slås med en man tillsammans med Oliver Queen. Och tydligen så bodde jag på någt ställe där flera delade så när jag kommer tillbaka till min sovplats efter att jag har sett på ett avsnitt av Arrow så är det någon som har tagit min säng och och jag säger ifrån men mannen blir istället hotful mot mig. Och nästa som händer är att hela rummet med människorna så börjar alla slås och det blir kaos.

Ja jag misstänker att eftersom jag kollade på Arrow så är det precis det jag drömmer om men istället så är jag med. Jag tycker att det är så häftigt hu hjärnan sätter ihop saker eftersom jag tittade på Arrow så är det ju inte så konstigt om hjärnan sätter ihop något sådant.

Jag fixade iaf ihop en god frukost när jag gick upp😍

Så hoppas ni får en fin söndag nu ska jag fortsätta äta macka, har en kvar👌

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Ingen aning om man kan se det nånstans 😊 Kollar inte så mkt på tv för tycker det finns så mkt roligare saker att göra än att sitta inne 😋CheerSarah.devote.se
Kamilla
Kamilla,
Jag är för skraj för sådana läskiga filmer. Jag är ingen tv person just nu. tiden finns inte för mig och jag har därför svårt att följa något.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Nej finns inte tiden eller att man inte har ro då ska man inte kollanouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229