Söndag

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, jag har inte gjort så mycket lyssnat på musik, svarat på kommentarer har jag gjort. Nu har jag även pratat med farmor och berättat vad jag öskar mig i present. Även pratat lite annat också hur det går i skolan osv. Nu har jag även ringt till Lyko och kollat om de hade parfymen med Britney Spears som jag vill ha, dom hade inte den inne men den går att beställa hem så det har jag också fixat åt farmor.

Denna har jag önskat mig i present i år så nu kan dom fixa det. Mumin muggar också har jag sagt. Så man kom på lite även detta året när man fyller. Tänkte att det är ju jag som fyller så jag måste ju ringa och berätta. Dock har jag lite ångest över min födelsedag. Jag gillar inte att stå i centrum så när jag fyller år och det är jag som får stå i "centrum" så blir jag obekväm och får ångest. Men försöker tänka att jag får umgås med folk som jag tycker om. Så då fungerar det. Men får jag helst bestämma så vill jag inte alls ha kalas.😂 Just för att jag känner mig så obekväm. Och så blir man ett år äldre😞 Men men. Så det är vad jag har gjort idag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #nouwsweden #ångest

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Roligt när man får saker eller hittar saker som man velat ha länge. Min parfym som jag har haft i flera år finns inte nånstans längre. Har googlat & googlat. så lätt att fastna vid en. I alla fall jag. Får försöka hitta eny ny när den är slut. Gillar inte högtider överhuvudtaget. Den enda jag kanske tycker är okej är nyår. soclosedecember.nu/
Marie
Marie,
Jag har också vissa parfymer som jag fastnar för, och Britneys har jag också haft, tycker dem är brasweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229