Söndag

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur mås det denna dag?

Tänk det är söndag redan, men i min hjärna så är det lördag idag och igår när det var lördag så var det fredag tyckte jag. Fler som är dag vilda här? Har inte ens varit hemma en månad och är redan dag vild. Hur ska detta gå? Det var nog allt bra att gå i skolan för då hade man redan koll på dagarna och mer rutiner. Annars så blir det en lugn dag det har redan regnat och det är inte världens bästa väder idag så blir att läsa och softa.

Funderar på att beställa hem böcker från Bokus, har just nu 10%rabatt på alla böcker som dom har och denna erbjudande går ut idag eller det är sista dagen idag. Och eftersom jag är ett Stephen king fan och älskar hans böcker och vill ha hans böcker då helst i fysisk form så kanske man ska passa på men sen så vet jag ju också att jag inte har hur mycket pengar som helst att röra mig med. Och att handla upp alla pengar känns dumt. Men å andra sidan vet jag att jag får pengar i slutet av månaden så jag kan ju men ja. Vad hade ni gjort? Här är några böcker av Stephen king jag vill ha.

Tro mig det finns många fler men jag har ju sett filmen Pet semantary men inte läst boken så jag vill läsa den för att se om boken är bättre än filmen, för oftast så är det ju så att boken är bättre. Den andra boken Salem´s lot finns tydligen som film. Har varken läst boken eller sett den filmen. Skulle ni även vilja att jag gör ett inlägg om vilka böcker jag har av Stephen king och vilka jag har läst?. Kan säga att dom böckerna jag har läst av honom har jag hemma. Är det någon som har inspirerat mig till att skriva böcker och vilken typ av böcker så är det Stephen king.

Så ska jag använda rabatten jag har fått på 10% eller ska jag vänta med det. För det paketet som kom i fredags från bokus var inga böcker det var änglakort. Det är kort man använder när man spår.

Iaf nu ska jag lägga mig i soffan och svara på kommentarer och fundera på hur jag ska göra med böckerna.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencer #influencerlife #stephenking #böcker #personligblogg #personligt

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Beställ lite böcker du tänker jag, vill du ha så ska du ju köpa 😃www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Ja dom böckerna jag beställde både vill jag ha och behöver😊nouw.com/amandizan
sandifighter
sandifighter,
Har du sett serierna på netflix baserade på hans böcker? Har sett dimman, men blev irriterad av slutet. Tycker du ska passa på att köpa, det är ju en stor hobby för dig ❤sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Jag beställde böcker därifrån för du har ju en poäng ❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229