Söndag!

​Hej på er mina älskade läsare

Ja som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle jag hem till min pappa och hans familj och där blev det fika. Vi fikade kladdkaka som min äldsta lillasyster gjorde igår och den var jättegod helt perfekt och så till det kaffe. Sen satt vi bara och pratade en lång stund det var jättetrevligt, sen när pappa skulle åka och köpa något till farfar körde han hem mig, så när jag kom hem tog jag det bara lugnt innan maten och läste lite grann. Och nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av the Walking dead och ricka kaffe. sen lite senare blir det god natt för jag ska upp tidigt till tandläkaren.

Så ni få ha en fin kväll allihopa så skriver jag mer imorgon.

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Äntligen igång!

​Hej

Nu var det fredag igen ÄNTKIGEN, tänk veckorna går så fort tyckte nyss det var måndag. Idag var jag äntligen på mötet som jag trodde var igår. Och det gick jättebra eftersom jag rean har varit där en gång tidigare på arbetslivs resurs så gick mötet väldigt fort vi hann till och med spåna inom vilka områden jag skulle vilja jobba inom och då kan jag berätta att då sa jag antingen i någon reception  eller med barn 3-6.

Sen kom bussen och hämtade mig vid 11 och jag åkte hem väl hemma sen så tog jag det bara lugnt innan lunch och sen efter lunchen så städade jag eftersom jag inte gjorde det igår när jag var borta nästan hela dagen. Så då dammsög jag i mitt rum bäddade rent i sängen och slängde det smutsiga i tvätten. och nu sitter jag här i sängen halv sömnig och bloggar.

Detta var min dag en ganska så lugn dag blir väl uppe ett par timmar till men det blir nog en rätt så tidig kväll. ha en fortsatt bra kväll

HUGS/Amanda​

Gillar

Kommentarer