Som ett barn

Hej!

Hur mår ni denna regniga/soliga dag?

Här är det bra, är som ett litet barn på julafton. Haha sen i torsdagkväll har jag gått och vänta på ett paket som ska komma till mig. Gick ner till där vi har våra postfack vid entren både igår och i måndags men inga paket. Så spänd och förväntansfull gick jag och kollade idag och idag låg det ett paket i postfacket.😄 Spelar ingen roll hur gammal man är, om man ä 4 eller 24 så blir man som ett barn när man får paket och får öppna det. Jag vet inte det är bara ett sånt lyckorus. 😍 Kanske är för att man har gått och väntat på något man vill ha och vet vad det är i. För jag visste ju vad det var i paketet. Och vad var det då? Väntade på ett paket från en person som är med i facebookgruppen #länkamedkärlek personen är Carolina Thoor.

Trumvirvel.....

BÖCKER😍

Jo jag har nmligen har sedan i fredags och under helgen gått och väntat på paket från Carolina på hennes blogg hade hon lagt ut böcker som sålde som hon inte vill ha och en bokmal som jag tackade ju inte nej. Så idag kom böckerna och ni hittar hennes blogg HÄR Kan även berätta att om ni är sugna på att kolla in vad hon säljer så håller hon fortfarande på att sälja av massor så in och kika. Och vad passar bättre en regnig dag som denna (dock har regnet sluta nu) att läsa massa böcker. Är det något jag ser fram emot så är det dessa regniga dagar då man kan läsa böcker. Så jag ser fram emot en höst med massa läsning.😍 Och eftersom jag har ungefär 2 månader in på hösten då jag är ledig tänker jag se till och dels njuta av ledighet men också se till att läsa så mycket innan skolan drar igång. Bästa medicinen för att få energi.

Om ni undrar hur det går med 7:de delen av Chris carter bok så har jag snart läst 50% alltså halva boken. Igår kväll blev det 3 kapitel. Jag har varit hemma snart 1 vecka och redan läst ca 50% av boken. Det går fortare när man har både tid och ork. Hade innan mattekursen slutade bara läst ca 23% och nu snart 50%. Så mot slutet av augusti kommer en bokrecension.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och om någon timme kommer boendestöd och då blir det dammsugning och torka golven. Även ut och slänga brev på posten. Om det inte regnar. Men det skulle bli fint på eftermiddagen. 😉

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #länkamedkärlek #böcker

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
Skönt att de kom nu så du slipper springa till postfacket hela tiden haha 😃
Hahaha jag blir oxå så faktiskt när jag väntar på paket haha

Ska kika in på hennes blogg 😊
www.mrskjellstrom.se
Amandizan
Amandizan,
Haha ja äntligen kom packet som jag har väntat😊nouw.com/amandizan
jennifermarie
jennifermarie,
Riktigt bra när man kan köpa av varandra 😊 nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Ja det är det, blir dels billigare med😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229