Solig dag=produktiv dag

Hej!

Hur har er dag varit?

Min dag har varit lugn men ändå produktiv. Tog mig först en riktig sovmorgon då jag tyckte jag kuunde ta de och sen gick jag upp. Bloggade lite läste lite bloggar och sen tog jag tag i disken. Efter det blev det även lite frukost. Sen tog jag tag i mitt andra projekt vilket var youtube. Satt och gjorde manus och grejade lite, hade redan innan bestämt vad jag skulle prata om så det gick bra. Behövde inte göra om flera gånger heller så snabbt och smidigt👌 Efter de var klart blev det lite redigering och så.

Här är den nyaste som ligger ute nu

Ikväll står det lax och potatis på schemat just nu så kokar potatisen, tänkte jag bloggar så länge den kokar då det brukar ta en tid för potatisen. Men snart ska jag fixa laxen. Sen resten av kvällen så blir det nog en film på netflix, såg det okända igår och det var ett riktigt bra program spännande och lite läskigt. Somnade gjorde jag ändå. Men ska nog gå och fixa maten nu men allt som allt är jag riktigt nöjd med dagen.

Hoppas er dag har varit bra?

PS HÄR kommer ni till min youtube kanal

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Ariella
Ariella ,
Läcker sida. Lax gillar jag. I alla dess formerariellalandqvist.wordpress.com
Amandizan
Amandizan,
Tackar! Ja det gör jag med lax är gott😍nouw.com/amandizan
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Vad gott med lax, brukar du äta den som den är eller gör du sås till, eller kanske tillagar i sås? 😊nouw.com/aqpsjumper
Amandizan
Amandizan,
Det beror på oftast har jag kall sås brevid men som igår så hade jag mozzarella och stekt sparris med salt på😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229