Söka jobb men vart..... HJÄLP MIG!!!

Hej igen på er mina läsare nu är det så att jag skulle behöva lite hjälp. jo som sagt jag vill hitta ett jobb men jag vet inte vart jag ska söka.

För jag vill hitta ett företag/ jobb där man får prata både engelska/ svenska eftersom jag verkligen gillar att prata engelska. och vart det ligger spelar egentligen ingen roll om det ligger i sthlm eller någon annanstans annars får man pendla eller om det ligger jättelångt bort boka hotell. den linje jag går är media/handel så jag kan mycket om excel men även om handel kan jag mycket om. och ett jobb jag skulle kunna tänka mig ha är kontorsjobb men ett jobb jag vekligen drömmer om är ett jobb då ja får resa mycket och skriva jag vill bli manusförfattare eller författare någon gång i framtiden. Juste jag går mitt sista år på gymnasiet efter sommaren. så just nu vill jag bara ha ett jobb på sidan om och nu i sommar!

så nu efter att ha läst lite om vad jag vill jobba med så hoppas jag att ni kan hjälpa mig?? vem vet någon ut av er som läser det här kanske skulle kunna tänka sig anställa mig om ni har jobb??  

Snälla SNÄLLA hjälp mig!!

HUGS/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229