Snön kom

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår helt okej, är bara väldigt trött efter skolan. Jag kom iväg med 12 bussen till Västerås och redan innan vid 11 så började det snöa. Såg först ut som snöblandat regn men blev sen större flingor och på väg till bussen så hade det redan blivit vitt på marken. Snöade även inne i Västerås så idag har man haft mössa på sig. Det gick bra i skolan. Men lite trött var man idag allt märks att det var måndag för lite segt var det. Innan jag åkte hem så var jag in på apoteket. Det ligger ett några 100 meter från skolan så jag passade på, så jag kunde gå hem på en gång.

Det känns väldigt skönt att klara av saker som Apoteket eller handling innan man åker hem för då har man det liksom gjort och kan släppa det. Än att man måste i väg och handla innan man kommer hem. Så så här ser det ut utanför mitt fönster nu, tycker det är mysigt. Det lyser upp lite. Hoppas det här får ligga kvar nu tycker det inte behövs mer för då blir det bara jobbigt att köra rullstol.

Resten av kvällen nu ska jag dammsuga, laga mat och sen ta en dusch tänkte jag. Blir stuvade makaroner och stekt falukorv. Men helst av allt skulle jag vilja är att sova en stund. Har varit trött hela dagen och sov inte alls bra inatt som vanligt. Så ja trött oavsett hur mycket kaffe jag dricker. Innan jag tänkte avsluta nu, så hat jag en fråga ni som använder youtube när ni redigerar videon vilket redigerings program använder ni?

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #youtube #nouw #nouwsweden #vinter2019 #västmanland

Gillar

Kommentarer

Jenny
Jenny,
Det är ju fint med snö... även om jag avskyr vintern så föredrar jag snö framför en vinter utan. Mysigare och inte lika grått och trist.
jag använder iMovie när jag redigerar filmer 😊

kram kram
jenzel.se
Amandizan
Amandizan,
Tack för aTT du berättade vad du använder jag håller med dig gillar inte alls det gråa😊nouw.com/amandizan
sandifighter
sandifighter,
Jag har haft mössa i flera veckor, fryser så om öronen 😂😂
Jag tycker det är så mysigt med snön. Älskar att se flingorna fladdra ner till marken ❤ Hoppas det kommer mer snart. Skönt att få allt gjort, själv har jag glömt hälften när jag kommer hem från stan 😂😂
sandifighter.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229