Skulle vilja....

Hej!

Hoppas er dag har varit bra än så länge. Tänk imorgon är det fredag igen!

Min dag har varit lugn och seg startad som bara den. Jag vaknade runt 11:30 och låg och drog mig en stund. Kollade klart på säsong 8 av the walking dead igår kväll och vilket slut! Hade inte förväntat mig det så nu blir det säsong 9 men tror det bara är nåt avsnitt som har släppts. Så nu är jag ifatt.

Nånting jag har funderat över ett tag är, om det finns någon bloggevent nära där jag bor skulle vara så himla kul och träffa andra bloggare få lite inspiration, nya idéer eller samarbeten. Det skulle jag jättegärna vilja gå på och få min blogg mer syn. Och kanske tillochmed nya kontakter. Någon som vet något? Om det kanske finns i Närheten av Västerås. Hallstahammar är ju så pass litet. Skulle även vila ha mer gästbloggare skulle vara jättekul. Har haft det förr och skulle vilja ha det igen

. Nånting jag brinner extra för är ju psykisk ohälsa tycker man borde sprida det mer och prata om det mer. Allas lika rättigheter oavsett könsidentitet, sexuell läggning, religion, oavsett färg på hud. Det är ämnen jag tycker lite extra om. Så om nån nu vill gästblogga hör gärna av er. Om ni har något ämne ni vill prata och sprida vidare. Skriv till amanda-16strom@hotmail.com eller skriv till mig på Facebook Amanda Kanterfors. Så här ser min profil ut:


Hoppas ni får en fin dag nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

IdaLipika
IdaLipika,
Vilken rolig idé, jag tror att det är väldigt nyttigt att få synass, träffas och dela med om vad just du fått uppleva och lyssna på andra.
Tror att en bra början är att gästblogga 😊
nouw.com/idalipika
Amandizan
Amandizan,
Ja och det är kul att gästblogga amt kanske få nya läsare om man har tur 😊nouw.com/amandizan
jennifermarie
jennifermarie,
Registrera dig hos LMEvent, de har events lite här och där i Sverige 😊 nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Tack för tipset! ska absolut gå in där 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229