Skolarbete och städning

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, jag bloggade inget igår för la mycket tid på studierna igår. Första provet och uppdraget skulle in idag så testade mig själv. Och det kändes bra så idag när jag gjorde provet kändes det bra fick 80% rätt, så jag blev nöjd, och att svara på frågorna i uppdraget gick också bra. Så nu är det att vänta på lärarens feedback. Satt ca 2h och då var jag klar med allt och allt inskickat. Så idag blir det inget mer plugg.

Igår så städade jag och bytte i sängen lite innan jag fortsatte att plugga. Var så skönt att lägga sig i den nybäddade sängen. 😍Idag efter att jag hade gjort provet och uppdraget. Tog jag mig en promenad till biblioteket. Det är och har varit soligt idag och väldigt varmt fast vi är inne i september. Lämnade tillbaks en bok. Och lånade en ny.

Detta blev gårdagens middag. Efter att jag hade pluggat igår så var jag väldigt trött så var skönt att bara behöva steka lite potatis som var över. Den rökta laxen fick jag av farmor i söndags. Och idag behöver jag bara steka lite kyckling. Har ris över sedan söndag så blir att steka kyckling och göra currysås bara. Det är som igår och idag det är skönt att ha rester över.

Ikväll ska jag ta mig en dusch och sedan kanske läsa eller fortsätta se på The cry på Cmore. Var först tveksam till serien men i andra avsnittet blir det genast mycket mer spännande.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Det där såg väldigt gott ut 😊 vad kul att det gick bra på provet och ditt uppdrag 😊 skönt med lite paus nu då 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
corkystyle
corkystyle,

Åh vad kul att provet och uppgiften gick bra. Har inte hört talas om serien.

nouw.com/corkystyle
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Det såg gott ut, så bra att du tog dig tid att plugga och att provet gick bra, har inte sett den serien..

nouw.com/stegsamlaren
Diana Saelöen,

Alltid skönt när man gjort ett prov och det känns ok....att få känna känslan att just i eftermiddag behöver jag inte plugga, för att sen ta nya tag igen. Skönt också att ha lite rester hemma som man kan variera på olika sätt utan alltför mycket ansträngning

nouw.com/fibrolivet
Johaannaa
Johaannaa,

Ibland är det skönt att inte känna att man måste blogga varje dag ! 😊gud vad gott med rökt lax ! Det var länge sen jag åt det nu ! Håller med dig ! Finns inget bättre än en nybäddad säng 🙏🏻

nouw.com/johaannaa
Michelle ,

Skönt o bara fokusera på plugget eftersom det kmr före bloggen o annat i vardagen. Viktigaste är o tänka på sej själv.

michellefrandell.blogg.se
Mirre,

Härligt, kommer säkert gå galant, jag har muntligt i morgon och ska sitta mycket idag för att förbereda mig,

sweetwordsbymirre.com
Paulina
,

Kul att det gick bra på provet. Allt plugg lönar sig 😊 Vad skönt att gå och lägga sig i renbäddad säng. 🥰

fighterwomen85
fighterwomen85,

Så skönt att få lämnat in inlämning på plugget ☺️ Så bra att det kändes så bra när du skrev inlämningen 😊.

Jag älskar med att krypa ner i ny bäddad säng 🥰.

Mm det är jätteskönt väder. God mat 😋👍

nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin,

Vad skönt att du är klar med uppgifterna. Håller tummar och tår att du blir godkänd! Det har verkligen varit varmt väder de senaste dagarna. Känns overkligt då att det är september. Så god maten ser ut. Det är smidigt att ha rester.

hannafialotta.blogg.se