Sjukstugan

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Min har ju trots allt varit bra trots att jag vaknade med tryckande huvudvärk och ont i halsen. Jag har ju fått ätit Kina bufe´e med släkten😍 Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt sov en stund när jag kom hem i hopp om att min tryckande huvudvärk som kom direkt när jag klev in innanför dörren skulle släppa men nej. Så tog en alvedon igen och fixade disken och lagade mat.

Eftersom man är sjuk och inte så hungrig så lagade jag det jag var sugen på hamburgare och sötpotatis😍

Jag var ju sugen på det men när jag väl skulle sätta mig och äta kände jag bara nej. Det smakade ingenting eller jag kände lite men det var inte alls lika gott som jag trodde att det skulle vara. Var mest smaklöst. Men det är väl bättre att äta något och då blir det ju lättare om man äter något man är sugen på. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar medan jag känner mig levande för när den tryckande huvudvärken kommer så blir jag helt utslagen och kan knappt röra mig för att det gör så ont. Det ända som fattas nu är ju feber och en rinnande näsa.

Men jag är "glad" att jag blev sjuk nu och inte när skolan börjar vecka 44. Hade inte känts så kul om jag hade börjat terminen med att vara hemma med ont i halsen. Jag verkligen önskar att jag slapp detta men jag föredrar att vara sjuk nu innan skolan börjar om jag nu ska vara sjuk. Så nu har jag fått klagat lite till, om hur synd det är om mig😂 Nu blir det lite läsning av bloggar och sen fortsätta se mindhunter på netflix.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Usch då krya på dig. Och bra att du försöker äta lite trots att du inte är så hu Grieg och det inte smakar så mycket. Kroppen behöver ju näringnouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Tack ja jag vet ju att jag behöver äta när jag är sjuk så. Och idag mår jag ju lite bättre så det var nog bra att jag åtnouw.com/amandizan
sofiefriden
sofiefriden,
Krya på dig inget roligt att vara sjuk. Men ja förstår dig hellre nu än sen. 🙂nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket idag är det lite bättre faktiskt 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229