Serietips på netflix

Hej!

Hur mår ni denna söndag?

Här är det bra, och jag har fått i mig kaffe och lite frukost för en stund sen så nu är man lite piggare allt. Första koppen för dagen är ju alltid så himla god😍 Har även samlat på mig allt plast som ska ut och lagt det i hallen tillsammans med kartongen så nu är det bara att gå ut med det. Känns ändå skönt att få i sig kaffe på en gång när man kliver upp så nu tänker jag fortsätta med det. Jag klarar mig inte utan kaffe helt enkelt vaknar inte till då.

Serietips! Ja det var några utav er so ville ha en recension och självklart kommer det en sån. Och sen tycker jag att serien är så bra och samtidigt är det en serie jag tycker man ska se för med tanke på all elektronik som vi upptäcker och AI som många forskar på så tror jag inte att det är helt osannolikt att detta kan hända på riktigt.

Handling: Astronauten Nicko åker på ett uppdrag med sitt team tanken är att detta uppdrag ska ta 6 månader. Men när dom är i rymdskeppet möter dom en stor fara. Då dom går på ett uppdrag som är riskabelt då dom ska till en annan planet. Och på denna planet träffar dom på en artificiell Alien. Dom är alltså flera tusen år framåt i tiden i rymdskeppet.

Jag tycker detta ä en riktig sevärd serie allt som sker i denna serie kanske inte sker på riktigt men jag tror inte att det är helt osannolikt att vi kommer träffa på några Ailens eller att vi har som serien en artificiell människa som fungerar som ett datasystem. För killen i serien som heter William är inte en vanlig människa utan en AI som har ett datasystem i sig. Och med tanke på hur vår elektronik utvecklas och att det redan finns AI så kan jag tänka mig att vi kanske en dag har en AI som ser ut precis som en människa.

serien står som Scfi/thriller/drama

Helt klart en seväd serie som har mycket vändningar man tror att det är på ett sätt men det är inte så. Först säsongen finns på netflix

Och ja jag kollade klart på serien igår så nu får jag helt enkelt leta efter en ny serie att titta på supernatural. Men det finns så himla många säsonger av den serien så vi får se. Men Another life awesome serie.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #netflixoriginal #nettflix

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Oh braaaa jag behöver tips på Netflix, känns som att jag sätt allt där som går att se 😋 jennifermarie.se
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du uppskattar tipset 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag kollar också på den serien och gillar den väldigt mycket! Har dock hört så himla mycket negativt om den, men kan inte förstå varför 😜 KRAM 😘nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229