Saker börjar hända!

Hej!

Hoppas er onsdag har börjat bra?

Här är det bra lika tråkigt och grått väder som vanligt men det är bra med mig. Sov helt okej men haft jättekonstiga drömmar som vanligt. Men tidigare idag så ringde min coach och berättade att dom nu har hittat en praktikplats Yeeay! Så näst nästa måndag ska jag träffa rektorn på jensens gymnasium i Västerås och se hur det känns för att börja (om det känns bra). Så det ska bli så kul! Men vaknade iaf runt halv 10 och kunde sen inte somna om. Låg och lyssnade på ljudbok ett tag men vid 10 gav jag upp och då hade jag även fått sms om att jag har ett paket och hämta. Då hade alltså fjärrkontrollen kommit. Och ja jag fick paketet. Så gick upp och tog på mig kläder och hämtade paketet istället eftersom jag inte kunde sova.

TADAaaaaa

Snart ska jag dra mig mot bussen men ville mest berätta detta och som sagt efter Västerås blir det att åka hem och ha boendestöd som sagt. Så ser min dag ut. Hur ser din dag ut?

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Snabela
Snabela ,
Min dag har varit lång. Har jobbat mellan 6.45-16, sen hämta barnen från fritids för att gå hem o laga mat.nouw.com/snabela
Amandizan
Amandizan,
Vilken lång dag😴😴 du måste va helt slut nu hoppas du får en bra kväll😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Åh vad roligt vännen!! GRATTIS 😍 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket fina du😍Kram❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229