Så trött

Hej!

Hur har eran söndag varit?

Här har det varit lugnt, efter att jag hade bloggat så tog det inte många minuter innan man började höra åsknallarna. Dock var dom inte lika kraftiga som för några nätter sen när det verkligen blixtrade och bullrade, nu var det mer bara på håll vilket jag mer tycker är okej. Så medan åskan hördes på håll svarade jag på några kommentarer från er och sen så har jag lyssnat på podden Verkligheten i P3. Riktigt bra och intressanta ämnen. Innan middagen så hoppade jag in i en skön dusch.

Till middag idag fick det bli köttbullar så jag fick användning för gräddsåsen som var kvar och till det så kokade jag risoni. Häll sås uppe på och blanda och ät det är så himla gott med ris och sås.😍 Nu är jag nyduschad och mätt så som rubriken lyder nu skulle jag lätt kunna somna på soffan. Man blir verkligen sömnig av mat speciellt om man har varit hungrig och är mätt, + varm dusch = trött. En liten nap i soffan vore inte fel nu. Hehe. Vad har jag mer gjort. Kollat på @SofiaLissmyr & @Viktorhognas video som dom släppte igår. Jag håller med er pizzan ni köpte som ni åt till lunch/middag jag gillar deras pizzor också ristorante, tror jag den heter? Iaf det är väl ungefär vad jag har gjort idag. En lugn söndag när det har regnat och är grått ute. Idag har solen lyst med sin frånvaro hela dagen idag. Det är nästan så man får känslan av att det är första september idag.

Förresten in och gilla min facebooksida för bloggen och få uppdateringar när jag skriver inlägg. Ni hittar sidan HÄR Nu blir det en lugn kväll, ska läsa lite bloggar och sen blir det sängen senare har boendestöd imorgon bitti.

Kram/Hugs/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #autumn #höst

Gillar

Kommentarer

Kirsi
Kirsi,
Jag älskar regn och åska, så jag har njutit och myst extra mycket de här dagarna som det har stormat (och åskat och blixtrat i stillhet). Ser gott ut med maten! kirsi.se
Amandizan
Amandizan,
Igår tyckte jag det var helt okej när det åskade på håll och inte var lika kraftigt, då var det mysigt. Husmanskost är alltid gott😍nouw.com/amandizan
MammaJenny
MammaJenny,
Älskar köttbullar med sås. Husmanskost är bäst 😊 Kram nouw.com/mammajenny
Amandizan
Amandizan,
Håller helt klart med dig husmanskost går alltid hem. Så gott😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229