Så kallt ute nu!

Hej!

Hur har eran tisdag varit?

Jag har fått för mig att det är onsdag idag, vet inte riktigt varför men det är ju bara tisdag idag. Jag har nyss kommit hem efter att ha varit ute och handlat. Och när jag kom ut i kylan så var det ju inte lite kallt. Brruu Trots att jag hade en extra tröja och sjal så var det kallt så var ju väldigt skönt inne på Ica så jag fick värma min kropp. Tänkte när jag gick att det är väl inte lågt till snön kommer.

Väl hemma nu så var jag även ut och slängde plast och tidningar, vi har fått ett hus där vi kan gå in och källsortera så passade även på att göra det medan jag var ut. Men nu är jag inne igen och tänker inte gå ut mer idag. Tog även hand om disken innan jag slog ner rumpan i soffan. Så jag känner mig produktiv och nöjd med det jag har fått gjort idag.

Igår blev detta till middag. Hade inte så mycket hemma så tog det jag hade och detta blev faktiskt väldigt gott. Någon sim vet vart man kan få tag på dessa mozzarella sticks? Idag blir det bacon i sås med pasta eller laxpytt som jag köpte får se hur mycket baconen har tinat om en stund. Men jag fick sova bättre inatt och därav så orkade jag göra lite mer idag vilket känns bra.

Nu ska jag bara ta det lugnt och värma mig under min fleecefilt ett tag innan det blir att laga till lite middag. Tycker jag kan vila lite nu när jag har fått saker gjorda även idag.

Gå gärna in på facebook och gilla bloggens sida nou.com/amandizan Eller Klicka HÄR för att komma till sidan, det skulle betyda så mycket för mig om ni gillade sidan🙏

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #produktivdag

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Det har verkligen blivit kyligt nu. Letade nya vinterskor till mig igår men tvekar ff för de är lite för dyra för migkamillaskamera.com/
Jessica
Jessica ,
Åh mozzarella sticks är verkligen så gott, åhh det var jätte länge sen ja åt det haha nu blev ja också lite sugen😂❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229