Roligare med spagetti och korv

Godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har jag tvättat mellan 15-19 när jag var klar vid 18:40 så var jag rätt trött kan jag säga😖💤 Jag la mig i soffan en stund och sov nån timme innan jag nu har lagat mat och precis ätit. Eftersom jag är helt slut nu och inte orkade laga något som tog en längre stund blev det så simpelt som korv och spagetti. Med en liten twist.

Jag hittade nämligen ett riktigt simpelt recept igår på Pintrerest som jag direkt tänkte att det här blir jättebra att göra efter att jag har åkt uppochner i hissen och är rätt trött efter att ha tvättat.

Du Behöver

Hot dog/korv

Spagetti

Gör såhär: Skär korven i bitar, dra sen på dom på spegettin Se bild 👆 Koka i ca 10 min och sen ät. Klart. Väldigt enkel mat och kanske lite tråkig kan jag tycka men blev mer roligare när man sätter på korven som typ grillspett först. Då känns det lite mer avancerat fast det inte är avancerat alls. Du hittar receptet HÄR

Ända skillnaden jag gjorde var att jag bara stack i en spagetthi och inte flera som på bilden såg jag nu😂

Oavsett så tycker jag att det inte blev allt för tråkig mat utan mer att det går att lite annorlunda med bara korv och spagetti. Jag kommer nog äta detta igen men det kommer bara bli tillfällen som idag när orken har tagit slut och man vill att det ska gå fort och laga. Att ställa sig och laga mat när man har tvättat är kanske inget man är jättesugen på iaf inte jag. Så då tyckte jag att detta receptet var super. Så helt klart värt att prova om man har bråttom eller energin inte finns.

Nu ska jag bara föröka samla lite energi till att gå och ta mig en dusch då jag ska till sjukhuset imorgon i köping så då är det väl bra om man duschar. Speciellt om man har blivit varm av att vara inne i tvättstugan med torktummlare och torkskåp på. Dom 2 på på en gång så blir det bastu inne🔥 Så en dusch vore kanske bra så kroppen får kyla ner sig. Ha nu en fin kväll.

Kram/Hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personlig #personal #recipes #lifeinsweden

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Har aldrig sätt det här men se collt utamndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det var lite häftigare än att bara koka det😊nouw.com/amandizan
misslindhe
misslindhe,
Spegetti och Korv är så gott, det är absolut något jag också brukar göra här hemma 😃 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229