Riktig sommar

Hej!

Hur mår ni?

Här är det riktigt varmt, duschen man tog igår märks inte alls av. Men nu har vi ju riktig sommar som förra året. Idag så har jag lyckats fått lite gjort hittills. Jag vaknade runt 12 men låg och drog mig. Var verkligen trött och ville somna om men det gick liksom inte. Dels var det varmt eller ja det var väl därför mest för att det var för varmt. Så låg och lyssnade på näst sista avsnittet av spöktimmen innan jag gick upp. När jag väl gick upp så kommenterade jag lite bloggar innan jag gick till biblioteket och skrev ut ansökan till min svenska kurs som jag har ansökt till i höst. Så på måndag när våran syo i vår kommun är tillbaka så ska jag gå till henne med papperna så jag får dem inskickade och ska även kolla om det finns någon kurs som börjar tidigare.

Det var verkligen så varmt ute. Var verkligen som att vara utomlands men nu när vi har klagat så mycket på regn och grått väder får vi säkert igen så nu ska vi nog vara glada. Passade även på att gå till Apoteket för att få ut min sömnmedicin men den fanns ju inte så den skulle hon beställa. Suck. Gick även in på Ica och handlade bröd då det börjar ta slut här hemma och så köpte jag en glass med.

Denna var helt okej dock kommer jag nog inte köpa den igen då det var lite för mastig med både choklad och choklad brownie. Finns på Ica. Förstå mig rätt jag älskar choklad men det blev för mycket.

Väl hemma så satte jag mig ute i solen och åt glassen och det känns som riktig sommar när man sitter ute och kan äta en glass. Tänkte även att då kan man även passa på och njuta av värmen och den riktiga sommaren som har kommit nu. Nu ska jag ta det lugnt. Vill hoppa in i duschen men det är nog lika bra att vänta till ikväll när det inte är lika varmt. Ska snart ta mig lite kaffe och bli ännu varmare och sen försöka plugga lite. Vet att jag sa att jag var orloig. Det är jag fortfarande men jag tänker fixa det här och göra mitt bästa

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Jag bara älskar den värme som vi har nu och är så nöjd. Alltid ska det ju gnällas om något så himla svenskt på npgot sättkamillaskamera.com/
Jennifer
Jennifer,
Massor av glass i denna värmen är heeelt okeeeeej! 😃 Jag äter 3-5 glassar om dagen hahajennifermarie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229