Ridtur en solig torsdag

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bättre idag, dock lite trött men jag var ju iväg och red idag i köping. Och det var kul verkligen, men jag förstår mig inte på människor som pratar så mycket på morgonen? Förstå mig rätt, jag är inte så social på morgonen och han som körde mig dit ville prata och jag är trött och lite små tjurig. Men självklart så svarade jag men tyckte det var lite drygt och höll inte igång konversationen😂 Men han hittade dit så toppen! Hade lite träningsvärk efteråt eller har men inte lika mycket som föra gången. Det var iaf finare väder idag och det blåste inte idag så idag frös jag inte lika mycket.

Väl hemma så åt jag mat när jag lagade mat igår så gjorde jag extra mycket falukorv och mos så det skulle räcka till en matlåda. Vet ki att jag var hungrig förra gången och så även idag. Efter det har jag sovit en stund på soffa och nyligen vaknat till igen så nu dricker jag en kopp kaffe. Men det var så skönt att sova en stund, jag behövde verkligen det.

Är han inte en söt liten häst?😍

Nu ska jag svara på era kommentarer tänkte jag och sen bara kolla på Arrow just nu så tillåter netflix mig kolla utan att bugga så lika bra att fortsätta sen är det ju så spännande. Men här ser ni att jag är och har varit en hästtjej. Det är ju så mysigt att rida.

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Lillan
Lillan,
Så mysigt med en ridtur va så längesen ja gjorde det å särskilt i solen queenlillan.wordpress.com
sweetwords
sweetwords,
Ohh titta så härligt det ser ut att ut och rida och fin hästen är, gott med falukorvnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229