Recept och tankar

Hej!

Hur mår ni denna söndagkväll?

Jag har precis ätit lite god middag och jag blev ju så nöjd med den så jag känner för att dela receptet till er. Tror det eller ej men det blev mat ändå för mig trots att jag har kollat på GW´s mord. Så här kommer receptet på karrébitar sås och potatis.

Gör så här:

Skär karrén i tärningar lägg det i en stekpanna och så kryddar du med dina egna kryddor, välj själv. Sen låter du det stekas en stund smakar av, ca 5 min innan det är klart så har du i en halv vitlöksklyfta och så har du i ungefär 2 matskedar creám frech och 1 dl -2 dl mjölk eller gör som mig kör på magkänsla. Till det har du sen kokt potatis. Enkelt och gott.

Absolut något som var gott och som jag skulle kunna bjuda på 👌

Jag kan helt ärligt säga att nej det har inte blivit något plugg alls denna helg. Tanken var ju att jag skulle plugga idag tänkte jag men ja får se om det blir något ikväll. Börjar känna att jag kanske inte alls kommer klara detta. När jag efter 3 dagar med matte i skolan så känns det som det inte får plats mer och som att jag behöver hela helgen på mig att vila upp. Men samtidigt blir jag orolig att jag inte kommer klara kursen. Del A är på 5 veckor och så är det prov på de sen. Och det jag är rädd för är att jag inte ska hinna göra kapitel 1 (A) För tänk om jag inte hinner göra de sakerna i kapitel 1 som det sen blir prov på. Matte har aldrig varit mitt favoritämne i skolan. Jag vet att min lärare sa att jag kunde jobba med några uppgifter om jag vill. Men känner mig så dum nu som inte har jobbat med matten. Vill inte att hon ska tro att jag struntar i kursen. Men just nu känns det som jag inte kommer klara detta, Känn som all min energi tar slut så fort jag kommer hem det kanske är lite de som också gör att jag inte pluggar för hemma i hallsta mår jag dåligt. Om jag kanske mådde bättre psykiskt så kanske jag skulle orka lägga ner mer tid på matten.?

Jag vet inte men just nu känns det som jag kanske har tagit vatten över huvudet då jag tycker matten är svårt.... Har just nu tankar på att sluta plugga då det ändå känns svårt och att jag inte kommer klara det. Känner mig bara som den sämsta eleven som inte pluggar hemma då man kanske borde göra det.

Ska lägga mig och kolla på GW´s mord och fokusera på något annat. Hoppas ni får en fin kväll.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Usch jag tycker också matte är kämpigt! Var är det mer du läser? nouw.com/katjaziden
Amandizan
Amandizan,
Just nu läser jag bara matte, håller på att läsa upp mina grundämnen nouw.com/amandizan
Em
Em,
Men åh vsd gott det såg ut! Mums!www.emmamatildaa.se
Amandizan
Amandizan,
Det var supergott'nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229