Recension om vinet

Hej!

Hur mår ni idag?

Här är det helt okej lite trött men annars fint jag tänkte i detta inlägg berätta vad jag tyckte om det vinet jag köpte i fredags som @marielinneaa har visat upp på sin blogg och nu har jag testat det och tänkte berätta vad jag tyckte.

Som sagt igår kväll till maten så tänkte jag att jag lyxar till det med ett glas vin det är ju ändå lördag liksom. Och jag måste säga att jag verkligen gillade det. Det är ett mousserande vin/Rose´ och det smakar lite grann som cider eller jag får den känslan iaf att det inte är vin utan cider. Gott var det iaf😍

Jag kommer köpa detta igen och nånting jaqg tycker var bra med det här vinet var att jag inte fick så jä#la ont i huvudet. Oftast när jag dricker vitt vin så räcker det med 1 glas och jag vaknar sen med en huvudvärk och det känns som huvudet ska explodera. Men igår hade jag inte lika ont kände knappt av den. Ska tillägga att jag inte dricker ofta och att det krävs inte mycket för att jag ska känna av. Dricker så pass sällan så det räcker med ett glas för att jag ska känna alkoholen. Jag tog dock två glas igår men jag känner inte av något idag. Och nej det krävs mer än 2 glas för att bli alkoholist så jag mår bra. Man får unna sig 2 glas ibland tycker jag.

Där på bilden ser ni hur vinet ser ut

Jag kan erkänna att jag lätt skulle kunna dricka detta vinet som en cider men det kommer jag såklart inte göra för man känner ändå av att det inte är cider utan vin på eftersmaken det är inte lika sött som cider. Men det finns ju ungdomar som är ute och festar och dricker sig fulla så tycker inte att 2 glas är mycket då. Sen anser jag att man bara dricker på helgerna om man ska, visst lillördag går ju bra också iofs😉 Men kort sagt vinet är supergott Detta är faktiskt det första mousserande vinet jag dricker och jag gillar det.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #recension #västmanland #nouw

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Kul att du ville dela me dej utav vad tdu tyckte 😊
Amandizan
Amandizan,
Och vad kul att du tycker det ☺️nouw.com/amandizan
Madelen
Madelen,
Låter som ett gott vin.
Amandizan
Amandizan,
Det är ett gott vin😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229