Recension: Helix

Hej!
Nu mina vänner har jag sett klart på första säsongen av helix det gjorde jag igår kväll och så spännande och så bra👌😍så vad handlar serien om?
Den handlar om ett team som ska försöka hitta ett botemedel för ett okänt virus som kan sprida sig över hela världen om just de viruset kommer ut. Detta team åker då upp till detta ställe där dom kan jobba för att hitta ett botemedel. En av teamledarnas bror har blivit smittad av detta virus och är nu som en zombie nästan. Ju längre dom spenderar tid där uppe så börjar saker och ting hända. Människor blir smittade. Dom försöker komma på ett sätt att rädda dessa. Samtidigt som det kommer in ett annat team och försöker ta det dom har jobbat för. Och andra hemligheter läcker ut.
Detta är en serie som är bra om du gillar Scfi och skräck ihop. Om du kollar på the walking dead då kommer du gilla denna serie också. Serien är från 2014 och finns på Netflix.

​Säsong 2 finns också på netflx men den recensionen kommer när jag har sett den säsongen.

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Jag har sått båda säsongerna, bra serie men inte direkt en av favoriterna! Gillar dock animationerna 😊nouw.com/melissaskywalkz
Amandizan
Amandizan,
Den serien har jag inte sett, undrar om den finns på Netflix 😊nouw.com/amandizan
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Det är ingen serie, googla på animering 😊nouw.com/melissaskywalkz
Madelena
Madelena,
Tack för tipset- Ser tyvärr alldeles för sällan på serier, och visst känner man sig lite "dum" då man inte har någon form av koll nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Varsågod och jag förstår din känsla men du är inte dum 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229