Pysslat lite hemma

Hej mina vänner!

Hur har eran måndag kväll varit?

Min har varit bra, har inte dammsugit ikväll tänker att jag tar det imorgon när jag inte behöver vakna med alarm och kan sova ut. Istället så har jag rensat lite på mitt matbord Jag har ju tagit fram julsakerna och nu på kvällen efter att jag hade vilat lite så fixade jag med en julduk. Eftersom den duken jag hade åkte i tvätten så passade jag på och rensa bort saker på bordet, och lite bättre blev det. När duken var struken och låg på bordet så började jag med maten. Stekte potatisen och laxen.

Jag älskar stekt potatis skulle kunna äta det mer men det är rätt mycket jobb. Lax och stekt potatis , snabb och enkel middag men så gott😍👌

Stekte även lök till så att det skulle bli mer smak och det blev så gott. Trots att det inte blev någon dammsugning så blev det iaf lite rensning och det tycker ju jag är så tråkigt så när det väl blir av så känns det så bra. Rensning är ju något av det tråkigaste jag vet så klappar mig lite på axeln nu.

Har kollat på Sofias Änglar och det är såna sorgliga livsöden verkligen men ett sånt fint program. Blir nog inte mycket mer idag, nu ska jag bara ta det lugnt och se på serier och läsa bloggar. Varje måndag så känner jag att "inte måndag igen" men sen när man kommer hem och dagen är klar så yes jag klarade uppförsbacken.😄 Även idag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #nouwsweden

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Är så skönt att rensa tycker jag. Maten såg God ut ")nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Det är skönt. Jag tycker det bara är tråkigt men så skönt när man är klar 😊nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det där rensandet, skulle kunna rensa i all evighet tror jag! Men det är så skönt när man får ordning. Imorgon är det dags att julpynta lite här!nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker ju att det inte alls är roligt men när man har gjort det känns det så himla bra😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229