Pulled pork med nudlar

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, jag är dock väldigt trött denna vecka har sömnen varit väldigt dålig. Sovit ungefär 3,5 timme och sen vaknat av och till och dessutom svårt och somna trots att jag tar sömn medicin. Idag vaknade jag runt halv 8 och hade jättesvårt och somna om. Låg tillochmed vaken när dom började borra. Lyckades somna men sov mest en halvtimme här och där. Och så har det varit hela veckan så idag är jag trött. När jag vaknade till en gång imorse kände jag mig mer död än levande. Men jag lyckades komma upp och göra mig starkt kaffe vilket behövs. Nu ska jag berätta om något roligare än min dåliga sömn.

Igår gjorde jag en enkel middag i form av nudlar, jag köpte ju nudlar hos matsmart och jag blev förvånad att det var rätt mycket. För dom man köper på Ica som man kokar brukar inte vara så mycket. Eftersom jag också brukar bli hungrig bara nån timme igen efteråt när jag äter nudlar så hade jag i ca 1,5 av pulled pork som jag också köpte på matsmart just för att det skulle bli mer matigt och det blev faktiskt helt okej och jag höll mig mätt + att det var både nudelkrydda av skinka och även soya. Och tillsammans med pulled pork blev det gott. Var först lite skeptisk men jag tyckte om det. Tycker man om nudlar och pulled pork så gillar man nog detta.

Vad jag ska göra idag vet jag inte, blir förmodligen en lugn dag då jag känner mig trött, tack vare att jag kokade starkt kaffe känner jag mig inte lika död men det svider i ögonen. Jag undrar hur det känns ibland att få en helnatt sömn. Tror inte jag har fått det på över snart 2 år. Min sömn är alltid dålig, vet att det var längesen jag skrev om min konstanta trötthet. Tro mig den finns. Vill bara inte skriva om den för att uttråka er. Dock är det lite bättre än när mattekursen slutade, men det är mest för att jag vilar och gör bara några få saker om dagarna.

Lite så känner jag mig idag. Ögonen svider så skönare att blunda😂

Nu ska jag avsluta men jag hoppas ni får en fin fredag och en bra helg. Här är solen framme.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #psykiskohälsa #recept #recepies

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Piller pirk är våldigt gott det var länge sen man åt det 😊 har oxå tagit sömntabletter nu i några månader men ska se om jag kan sova utan de nu.
Josse
Josse,
Nudlar åt jag mycket innan. Så gott!!! jossanmalmqvistt.vimedbarn.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229