Pulled pork med Hamburgare

Hej!

Hur har eran söndag varit?

Min har varit lugn, har mer eller mindre sovit idag. Har ju inte varit världens bästa väder bara mörkt och regnigt och jag är fortfarande trött från igår. Men jag har lyckats tagit mig in i en varm och skön dusch nu på kvällen vilket känns nu otroligt skönt.

Igår när jag var helt färdig efter eventet trots att vi bara var där i några timmar så valde jag att göra en enkel men god middag. Jag gjorde pulled pork med hamburgare så jag har ju fortfarande lite burkar pulled pork som jag beställde från matsmart. Så värmde hamburge bröd la på pulled pork sen ketchup, senap och hamburgedressing.

När jag var och handlade i fredags så hade dom extra pris på de andra 2 sakerna som ligger på tallriken som är Mozzarella sticks och onion rings. Så provade de även igår. Och mozzarella sticksen var ju riktigt goda😍 Men dessa onion rings är jag mer tveksam till ska prova att steka dom nästa gång för igår hade jag dom i ugnen. Men iaf så var det riktigt god mat och bara av att sitta och prata om det får mig att bli hungrig och vattnas i munnen 😍 Kan iaf rekommendera detta att testa. Jag gillade det kanske gör du det med.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #restinpice #recept #västmanland

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Piller pirk är verkligen så himlans gott kunde jsg äta mkt innan ett tag 💕
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen så himla gott tycker jag med💕nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle ,
pulled pork skulle de stå 😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229