Promenad och ridning

Hej!

Hur mår ni idag?

Har ni det lika fint som jag med sol? Idag har jag varit i köping och ridit igen, var tvungen att gå upp rätt tidigt då jag skulle vara där tidigare. Men innan jag åkte fick jag i mig en kopp kaffe. När jag kom dit var hon bara halv 9 så det var ett tag kvar, skulle rida 9:30 så jag tog mig en promenad i solen och nu i efterhand kan jag säga att jag var glad att jag kom dit tidigare för jag behövde verkligen komma ut bland träden. Trots att det var kallt så värmde solen lite när det blåste, och efter ett tag hittade jag ett ställe som det var lä på som jag stannade och bara andades in naturen.

Det är jätteskönt att bo 5 min från affären men jag kan ibland önska att jag hade nära till skog. För att sitta där och det var tyst och lugnt. Var så rofyllt och jag kände att jag fick energi som jag länge har behövt. Känt att kroppen vill ut bland skogen länge men nu äntligen kom jag iväg på en liten promenad. Vid 9 gick jag tillbaka, där och då funderade jag varför jag hade gått så långt 😂 Tyckte att det kändes längre tillbaks.

Hann ta några bilder på hästarna som stod ute i hagen. Dom är så fina😍

Kom tillbaka till ridhuset ungefär 10 min innan så det var lugnt. Det var skönt att ta en promenad och få komma ut i naturen. Sen så var jag ute igen och red och det är verkligen så mysigt. Innan jag klev av så var vi inomhus, travade lite. Sen var det bara väntan på taxin hem och då satt jag i solen och läste. Tog med mig boken "och sen var hon borta" och läste hann bli 3 kapitel innan taxin kom. så en förmiddag i solen och naturen.

Jag var jättehungrig när jag kom hem så åt lite innan jag kröp ner under täcket och värmde mig. Skulle kanske ha valt duschen men orkade inte. Fryser inombords fortfarande så blir dusch lite senare. Men det var skönt att få krypa ner igen Man blir ju rätt trött av att vara ute flera timmar. Nu ska jag svara på kommentarer och så får vi se.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #nature

Gillar

Kommentarer

sandifighter
sandifighter,
Så skönt det måste ha varit för dig, vet ju hur du har längtat ut på landet ❤sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag fick ro i kroppen när jag gick därute det var verkligen så skönt❤️nouw.com/amandizan
Michaela
Michaela ,
Att hänga i naturenr ju så underbart nordengrim.nu
Amandizan
Amandizan,
Ja jag älskar det verkligen, så lugnande❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229