Produktiv kväll

Hej!

Hoppas er söndag kväll har varit bra?

Jag fick tillslut lite ork och tog tag i disken som stod och sedan tog jag även tag i att dammsuga då när jag kom hem igår så läckte drickan och jag släpade massa grus in. Tog inte tag i gruset då utan torkade bara upp drickan. Sen så blev det massa chips i soffan som det alltid blir när man äter chips så jag bestämde mig för att även dammsuga soffan. Så jag känner mig allt produktiv idag.

Till middag nu så blev det pasta i tomatsås och köttbullar

Kolla så gott det blev. Mumms säger jag

Tomatsåsen jag hade var och är smaksatt med vitlök och det var gott. Jag ville laga mat men ville göra något enkelt. Detta är ju enkelt och framförallt gott. Så jag är nöjd med mig själv att jag fick lite gjort idag. Var väldig seg innan men jag brukar alltid få lite energi på kvällen. Bara att inse jag är kvällsmänniska.

Nu blir det att kommentera lite bloggar och senare sängen och imorgon är det skola och jag går in på min sista vecka. Det ser jag fram emot, och få lite vila innan Engelska kursen i mars.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Mmmmmm vad gott, det är aldrig fel med pasta och tomatsås. Vi fick också gjort massor igår- skönt!www.fnulan.se
Carro
Carro ,
Vad skönt för dig att fått undan disken som har stått ett tag. Usch så tråkigt det är med att diska för hand. cuevas.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229