Problemen fortätter

Hej!

Ja denna måndag blev inte som planerad hade tänkt att åka till språkkursen men eftersom jag inte vet om dom har varit här och lagat min hiss blir det att stanna hemma.

Detta har hänt: I fredags när jag kom hem från kuratorn och skulle fälla ner min hiss så jag kunde åka upp till lägenheten så när jag skulle fälla ner den så fastnade den och slutade att fungera. Så fick ringa till Globus som tar hand om felanmälningar och tillslut kom det någon som kunde kolla på hissen, och ja det var ju kretskortet som hade gått sönder så han som var här skulle beställa nytt till denna vecka. Och imorse ringde det på dörren men innan jag hann upp ur sängen och kolla vem det var hann den personen åka så ringde till Globus igen och frågade om någon hade varit här och laga den för när jag öppnade dörren såg jag att hissen var uppfälld och det var den inte igår, men hon fick inte tag på någon så hon sa att jag skulle stanna hemma utifall dom inte hade lagat den.

Så idag blir det en lugn dag hemma men ska iaf få igång bloggen lite mer (ska försöka skriva minst ett inlägg till idag) så vi höres senare idag

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229