Poddar jag lyssnar på

Hej!

Tänkte i detta inlägg dela med mig av vilka poddar jag lyssnar på. Har ju delat med mig av ljudböcker så tänkte göra detsamma med poddar. Eftersom jag har några stycken jag lyssnar på. Och kanske nån av er får tips eller ger mig någon ny att lyssna på.

  1. Creepypodden. En podd med skräckhistorier av olika slag. Den produceras av Jack Werner och Ludwig Josephson. Ett nytt avsnitt kommer varannan måndag.

2. Läkarpodden med Tilde de paula Eby och doktor mikael som brukar vara med i Nyhetsmorgon. Dom släpper även nya avsnitt varje tisdag om lika sjukdomar och det som händer när någon blir sjuk hur närstående ska agera och hur kroen fungerar. Väldigt intressant.

3. Dystopia. En podd från p3. Handlar om olika skräckscenarion som faktiskt kan hända på RIKTIGT. Kommer ihåg från säsong 1 ett avsnitt hette när havet kommer. De avsnittet handlade om klimathoten och att jorden och den globala värmen stiger . Och att vatten nivån höjs. Lite såna ämnen tar dom upp och det är faktiskt läskigt Föst ut i säsong 2 nu var Artificell intelligens. Har inte lyssnat på det än bara början. I första säsongen var Jack werner med från Creppypodden men inte i säsong 2, Då är det bara Victor Hariz och Anna davour

Så detta är mina poddar jag lyssnar på, Någon som lyssnar på nån av dom här också? Ni får jättegärna tipsa mig om ni tror att ni lyssnar på något jag kanske skulle gilla.

Vad händer ikväll då? Nej inte mycket nyligen kollat klart på Haunted på Netflix var bara 6 avnitt och ca en halvtimme bara så det var snabbt gjort. Så antingen blir det en dusch nu eller att gå till ica men har inte bestämt mig än. Vet inte ens om jag borde gå till ica när jag inte vet vad jag är sugen på 😂 you know that feeling? Så lutar nog åt en dusch då jag fryser.

kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Tack för tipsen! Behöver nya poddar att lyssna på hihi 😊nouw.com/celinelundqvists
Amandizan
Amandizan,
Varsågod hoppas du gillar dom alla 3 😀nouw.com/amandizan
sofieevelina
sofieevelina,
Poddar som är så bra! Dock är jag inte alls för någon av dessa, haha 😟nouw.com/sofieevelina
Amandizan
Amandizan,
Haha men vilken tur att det finns så många så att det kan passa någon 😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229