Plugg och lugn dag

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit lugn inte gjort så mycket. Har kollat på onda andars hus och legat med ångest till och från. Min ångest lättar av lite när jag kollar på en film eller serie för då fokuserar jag på något annat. Så det hjälper mig, för andra fungerar träning eller yoga. Men när jag har ångest och ska försöka göra det lite lättare så är det filmer eller serier som fungerar för mig bäst. Ibland kan även läsa en bra bok fungera. Så det är mina sätt att hantera ångesten. Och bara för att den går och hantera betyder inte de att den är borta. Den är fortfarande där men känner inte av den då jag gör eller tänker på något annat. Men efter att jag hade kollat på några avsnitt och kände att jag inte ville kolla mer. Kände jag att jag trots ångesten hade motivation och pluggade matte i ungefär 30-40 min. Har jobbat klart med nästan de 2 sidorna, de sista tar jag imorgon. Så nu tycker jag att jag kan avnjuta lite choklad med gott samvete.

Ångesten har idag varit sån ångest där jag bara känner hopplöshet och total ensamhet. Ensamhet om att andra har de så mycket bättre, eller ja att dom iaf har många som tror på en. Jag vet att jag har er och det är jag så glad över, men känns bara så tråkigt när ens familj inte tror på en. Och det är därifrån min ångest kommer idag. Men nu vet jag att jag kommer klara detta ändå, jag ska klara detta oavsett om jag ska göra det här själv. För jag tänker inte ge upp nu när jag klarade provet. Jag känner hopp. Och jag ska kämpa! Jag tänker göra något bra av mitt liv och inte leva som andra vill att jag ska leva. Efter att jag hade pluggat så kände jag att ångesten blev för stor så då tände jag en rökelse som jag fick av Kirsinär vi sågs sist. Rökelsen jag fick är till för att höja energierna och ta bort de negativa energierna. Så nu har ångesten lättat.

Juste igår så tipsade jag ju om den här goda såsen med chili. Jag hade fel det är inte alls mangorja som jag trodde att den hette utan den jag pratade om hette mango- chilisås. Men mangoraja såsen som jag pratade om är riktigt god den med😍 Men denna är också supergod och jag älskar verkligen denna! Så god😍 Blir sugen på den bara jag tänker och skriver om den nu 😂 Men nu kommer kvällen mest bestå utav att läsa bloggar och se på serie. Och samla energi.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Bra att du hittat ett sätt för din ångest . Promenad och dusch funkar för mig 😊nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Skönt att du också har dina sätt ibland fungerar det att ta en dusch också😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Förstår att det känns tufft när ens familj inte tror på en. Jag tror att den där känslan av att man vill ha sin familj där är stor även om man innerst inne vet att det aldrig kommer bli så. Bra att du hittar sätt som hjälper dig med ångesten. Jag brukar också kolla på någonting, men ibland hinner ångesten eskalera och då blir det typ omöjligt för mig. Kraam ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Det händer mig också att ångesten hinner eskalera ibland och då fungerar det inte lika bra med de sätt jag har kram fina😊❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229