Plopp- Salty caramel

Hej!

I detta inlägg vill jag bjuda på ett litet tips, nämligen så har jag fått chansen att få prova nya plopp- salty caramel.Och jag kan säga att själv är jag inte så förtjust i den original ploppen. För att jag tycker att den är så söt i smaken det blir för sött och de gillar inte jag. Men i salty caramel så bryts det söta av de salta och det blir perfekt blandning enligt mig. Förr var det bara för sliskigt räckte med en bit sen var man inte så sugen på choklad längre. Men inte den nya salty caramel den är så god och perfekt av både salt och söt. Är egentligen inget plopp fan så att jag gillar denna smak då är den god!😍

Fick nämligen med såna i min kasse i måndags när jag hämtade mat från food2change. Så tack vare dom har jag testat den vet inte om jag hade gjort det annars. HÄR hittar ni mitt inlägg där jag berättar om vad food2change gör och vad som krävs för att vara med.

För att sammanfatta det hela då så gillar jag denna bättre än vanliga original som är SÅ söt! Lovar den är värd att testa. Nu mina vänner ska ta mig en kopp kaffe.

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Frökenny
Frökenny ,
Det låter som en god smak, vilket bra program - super! 🌸💕nouw.com/frökenny
Amandizan
Amandizan,
Ja deb är riktigt god är den 😍👌nouw.com/amandizan
jennifermarie
jennifermarie,
Oh denna lät lockande, måste testa 😃 nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Ja visst är den😀Något du måste testa om du gillar choklad😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229