Piggare idag. Jobba mot mina drömmar

Hej!

Hur mår ni denna lördag?

Här är det bra, är inte lika trött som igår utan känner mig piggare och har mer energi. Vilket jag tycker är så härligt att inte vara sådär utmattad och utslagen. så jag kommenterat lite bloggar och så har jag även tagit tag i att marknadsföra min egen facebook sida om mina spirituella tjänster. Vilket känns så bra att sprida, för sprider man inte det vidare så vet ju ingen om det. Känns skönt att jag har mer tid att lägga på dom tjänsterna och sidan så det kommer igång plus bloggen såklart, detta är ju 2 saker jag verkligen brinner för och att jag har mina andliga gåvor vet jag har en betydelse för att jag ska hjälpa människor.

Så idag har jag tänkt att det ska bli en del jobb med det, då jag känner att jag både ska jobba med det idag. Känner att mina änglar berättar att idag är en bra dag för att jobba vidare med denna dröm. så bäst att passa på när orken finns. Men jag har mina änglar som säger till när jag ska vila och jobba. Vilket känns bra.

Annars idag får vi se vad jag hittar på det är ju inte jättebra väder utan mest monligt. Kanske tar och plockar lite här hemma. Men jag ska ta tillvara på denna energi att göra sånt som jag vill och mår bra av. Igår kändes det som tröttheten aldrig skulle ge med sig men nu känner jag ändå ett viss hopp om att jag kommer kunna fokusera på mina drömmar och jobba för dom. Precis som jag har tänkt göra medans jag är ledig från allt plugg. För vet att det kommer bli mindre av det i höst när energin går till annat.

Kram/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #spiritualitet #tarotkort #andlighet

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Härligt med lite energi. Klart du ska fortsätta jobba mot dina drömmar. nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Tack jag ska inte ge upp mina drömmar😊nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Härligt att du känner dig piggare och mer uppåt, sköntnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Ja det är verkligen en skön känslanouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229