Pasta med skinkså- nytt recept

Hej och godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit lugn, efter att jag hade bloggat så kollade jag på ett till avsnitt av the handmaids tale och jag har fått en efterfrågan om handling men tänkte att jag skriver de imorgon. Annars har jag även tagit mig en dusch s här på kvällen mitt hår behövdes tvättats och känslan när man är klar och nyduschad är så härligt. Men i detta inlägg tänkte jag även dela med mig av mitt favorit recept Pasta med skinksås. Som Sara så gärna skrev i en kommentar att hon ville ha så här kommer den:

Du behöver:

Skinka/kassler

Pasta/makaroner/spagetti

Vitlöksklyftor

Gör såhär:

Börja med att koka pastan och när det står och kokar kan du börja med att skiva skinka/kasslern i bitar. När de är gjort kan du kolla om pastan är klar om inte vänta. Du kan då passa på att skiva en vitlöksklyfta och lägga de tillsammans med skinkan. När pastan är klar heller du i skinkan och vitlöksklyftorna i kastrullen tillsammans med pastan. Ha i mjölk/cream freish och lite mjöl så att det inte blir så rinnigt. Till sist har du i kryddor och jag brukar ha vitlökspulver, grillkrydda och salt. Hur mycket du ska ha i är mer upp till er. Då jag brukar göra till mig självså vet jag ungefär hur mycket jag ska ha i.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, blir att äta lite nu och kolla på serien och sen innan sängen blir det att läsa lite bloggar. Imorgon är det en ny vecka igen. Veckorna och helgerna går så fort.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Tack snälla! Jag behöver variera mig mer verkligen så jag är verkligen tacksam gör receptet. Stor kram!www.onyourfeet.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Varsågod härligt att du tycker om mina recept 😊Hoppas det ska smaka😊nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Man tröttnar aldrig på skink sås:)nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Nej det gör man verkligen inte😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229