Parfym jag vill ha igen

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur har eran tisdag varit?

Jag somnade av i soffan sen efter att jag hade bloggat och skönt var det. Det tar mer på krafterna än vad man tror att prata hos en psykolog men bra mår man när man får hjälp. Nu har jag varit vaken en stund och lite piggare är jag allt. Men jag tänkte dela med mig av något annat nu. Jag är ju inte så jätteitresserad av smink jag älskar dock parfymer och går jag in på Kicks så går jag alltid till hyllan där parfymerna finns😂 Och här under är det en parfym jag mer än gärna skulle vilja ha igen.

Jag minns när jag fick denna parfym för flera år sedan när Britney hade släppt denna. Min farmor köpte den åt mig då dom var på någon resa och innan dom åkte hem köpte hon denna till mig. Hon visste ju att jag gillade Britney så det var ju ett bra val. Jag minns att jag gillade denna jättemycket och jag använde den flitigt. Den luktade inte för starkt och inte för mycket. Jag minns känslan av när denna tog slut så blev jag ledsen för denna var verkligen en favorit. Och är det någon parfym jag vill ha så är det ju denna.

Britney Spears Curious är en blommig parfym som kommer i en fin blå flaska som för tankarna till diamanter. Och så står texten om hur den luktar. Sen avslutats det med att Parfymen är romantik och passar som både dag och kvällsbruk. Och det var ju lite så jag kände mig. Vacker, romantisk, kvinnlig och lite sensuell. Det var en parfym som verkligen passade mig. Och där jag hittade texten om den var på Lykos hemsida så jag kanske beställer den. Jag har haft nån till av hennes parfymer men curious är min favorit hittills. Av Britneys parfymer, har provat den rosa/lila som heter fantasy tror jag. Den var för stark och söt för mig för mig så den gillade jag inte.

Har ni någon parfym som ni verkligen älskar/älskade?

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #parfym #västmanland #britneyspears

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Calvin Klein - Chock for her vill jag ha igen 😃 Och Viva la juicy 😃 nouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Det var 2 parfymer jag inte kände till😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag älskar Britney Spears fantasy! Den är ljuvlig!! 😍 Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Jag älskar den också det var verkligen min favorit därför vill jag gärna ha en till😍kram❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229