Onsdag och regn

Hej!

Hur mår ni?

Med mig är det bra trots att näsan rinner och näsan är täppt. Idag tog jag mig en sovmorgon vilket var väldigt skönt och eftersom det regnade kände jag ingen direkt lust att gå upp. Låg kvar i sängen tidigare när jag hörde regnet smattra på fönstret. Så skönt att slippa gå ut i det. Men om jag ska vara ärlig så längtar jag utomlands till ett varmare land tycker inte alls om denna kyla som kommer nu.

Det är väl ungefär så här det ser ut på fönstren lite

TACK för era fina kommentarer om på inlägget "första oktober" Det värmer så mycket och nej jag vet att jag inte är tråkig bara för att jag inte går i affärerna och shoppar i flera timmar. Eller går på krogen, Jag är ingen shoppaholic när det kommer till klädesaffärer men om ni släpper in mig på en bokhandel tex Akademibokhandeln då finns det en risk för att jag blir shoppaholic😂 Fast jag tänker ju bara för att dom flesta tjejerna gillar att köpa kläder så tror jag att ALLA gör det fast det stämmer inte... det här med normer alltså... Och sen så älskar jag att gå på hemmakväll där kan jag också shoppa loss både godis och filmer och serier😂 Nej jag är inte där så ofta då jag vet att jag vill gärna shoppa loss.

Men iaf det jag vill säga är att jag vet att jag inte är tråkig och jag är jag och jag vill vara jag så då får folk gilla det. Och sen vill jag ju att folk ska tycka om mig för den jag är och inte bara för att jag gör saker för att få folk att tycka om mig. Sen vet jag att alla kanske inte kommer gilla mig men jag gillar inte heller alla. Så det jämnar ut sig. Nu ska jag bara ta det lugnt, vid 18;30 kommer min kontaktperson och då ska vi på bio och se filmen Quick, Recension kommer.

Pss Jag skulle vilja ha en vän som både älskar att fika och gå på bio bl. Om du ser detta och är en person som gillar bl.a detta hör av dig. Tack på förhand

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personlig #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #fucknormer

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Usch surt med förskylning . Jag vill oxå utomlands nu men var ett år sen o lär inte bli på ett tag
Amandizan
Amandizan,
Det är inte så kul med förkylning alls blir nog ingen resa för mig hellernouw.com/amandizan
Silverblomma
Silverblomma,
Hemmakväll är en bra butik, brukar också besöka den ofta..nouw.com/silverblomma
Amandizan
Amandizan,
Ja dom har bra saker inne på hemmakväll nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229