Onsdag och recept

Hej!

Hur mår ni?

Här är det faktiskt helt okej, nyligen tagit hand om disken och fått i mig både frukost och kaffe. Igår kväll gjorde jag en riktigt god maträtt med kyckling. Funderade fram och tillbaka om jag skulle ha risoni eller mos och det blev mos, var mest sugen på det och går fortast. Och det funkar jättebra att ha mos till. Och det tog inte så lång tid att göra då jag hade varit duktig och tagit fram kyckling. Många som tror att jag planerar mat men det gör jag inte. Jag äter det jag blir sugen på och när jag var på väg hem från Köping så blev jag sugen på kyckling. Så nej jag planerar inte. Jag var bara duktig och tog fram kycklingen i tid. Jag brukar för det mesta komma på det sent när jag ska börja med maten, men inte igår.

Och medan jag åt middag så tände jag ljus. Så mysigt och blev lite varmare😍

Du behöver:

Kyckling

Krossade tomater/tomatsås

Mjölk

Kryddor

Du gör: Du skivar kycklingen i bitar och lägger i stekpannan. Låter de stekas till det inte är rött/rå kryddar med valfria kryddor. Jag hade vitlökspulver och grillkrydda. Sänk värmen till 3:an och ha i krossade tomater/tomatsås och sist mjölk och låt stå och puttra ca 5 min. Medan det stod och puttrade fixade jag moset. Ja jag hade pulver mos. Det tog ca 30 min. Och det blev lite rester över av mos och såsen. Som jag funderar på att äta idag.

Det blev väldigt gott och kommer säkert göra det igen. Jag går oftast på egen känsla när jag gör mat och det blir rätt enkla rätter som inte kräver så mycket jobb. Och snabb och enkel mat kan också vara riktigt gott.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #recept #recipes

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Det är sååå gott! Mums! Brukar göra något liknande med quornbitar eller halloumi, mums! Stor kram!❤️nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Det lät ju också riktigt gott halloumi älskar jag det är gott❤️nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så gott med kyckling 😊 tack för receptet 😊nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Jag gillar verkligen kyckling det är så gott😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229