Onsdag och paket

Hej!

Hur mår ni?

Här är det helt okej, jag har fått lite gjort idag har nämligen varit ute och hämtat paket och även varit till Apoteket och hämtat ut medicin. Måste säga att nu märks det att hösten är här för jag gick ut i t-shirt och i skuggan var det väldigt kallt jag kan säga att jag frös. Men i solen var det fortfarande skönt men det blåser lite kyligare och är kallare i luften, man får börja klä på sig lite mer nu helt enkelt.

Dom skickade igår tror jag eller om det var i måndags att paketet var på väg och idag fick jag meddelande från postnord att det fanns och hämta på Ica. Passade ju väldigt bra då jag ändå behövde ut och hämta ut medicin. Så det är vad jag har gjort idag. Nu ska jag efter att ha skrivit detta inlägg göra mig lite kaffe. Kommer få en tarotläggning av Kirsi idag så ska bli spännande och se vad hon har fått fram.

Innan jag satte och bloggade nu så gjorde jag även en video på vad som finns i paketet, tänker att det blir mycket enklare för mig att visa så och samtidigt uppdatera min youtube lite. Det är jättekul tycker jag att sitta och redigera och lägga in musik. Och jag blev faktiskt nöjd med videon.

Och eftersom den blev precis klar delar jag den här 😉

Som sagt nu ska jag göra mig lite kaffe och sen jobba lite med bloggen med att svara på kommentarer.

Någon som vet om dessa ska stå i skafferiet eller om dom kan stå i kylskåpet. Vore jättesnällt om någon kunde svara på det och är det bara och värma i micron eller ja. Som sagt är det någon som vet vore det jättesnällt om ni kunde berätta. Men nu var det kaffe, jag har inte druckit kaffe än så nu börjar jag bli sugen på kaffe. Och så börjar det bli dåligt väder så verkar som jag var ute i god tid. Men det känns bra att kunna hjälpa till och spara mat som inte behöver slängas och hjälpa matsvinet.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand.

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #matsmart

Gillar

Kommentarer

Jeliza
Jeliza,
Åh jag gillar verkligen unpacking videos, så kul att se på! Videon blev jätte bra vännen 😃🌸jeliza.se
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket jag blev själv jättenöjd med videon💗🌸nouw.com/amandizan
Marie
Marie,
Ohh jag vet faktiskt inte om de ska stå i skafferiet eller inte, var en bra frågasweetwords.se
Amandizan
Amandizan,
Läste på förpackningen sen att den skulle stå i skafferi eller där den kan förvaras mörkt nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229