Onsdag och drömmar

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra är lite trött men det får vara så. jag drömde en dröm tidigt på morgonen innan jag gick upp och tänkte mest först att det var en konstig dröm som vanligt ni ska få höra, men nu efter att ha läst Kirsi inlägg om åskmånen så förstår jag drömmen mer och vad drömmen hade för betydelse. Så vad drömde jag då.

Jo jag drömde om att jag var hemma hos mamma igen där jag bodde innan jag flyttade. Och nu var jag tillbaka igen, men den här gången var det så nämligen att jag dels var i lägenheten, med mamma och hennes sambo. Men först så var jag själv och jag skulle duscha och göra det rät snabbt för just där och då var det tyst men man visste inte om torpederna skulle komma tillbaka, så det gällde att duscha snabbt för man visste inte när de kunde komma tillbaka. Och kom de tillbaka så gällde de att inte låta och vara tyst för om man hördes och chefen i ligan hörde en så var det inte bra. Så jag gick tyst på toa för ville inte riskera att höras för mycket utifall de kom tillbaka. Ja efter de så gick jag därifrån tyst. Sen visade de sig att det var morgon och torpederna var borta men jag gick in till mitt rum för att sova, jag tyckte det var alldeles för tidigt att gå upp men mamma ville ha upp mig 5 på morgonen. Vet inte varför. Gick och la mig igen och sov, när de hade ljusnat gick jag upp och klädde på mig. Då såg jag att det var ett långt kryp som låg på mitt skrivbord. Det såg ut som en fladdermus. Eller det var en fladdermus. Jag vet inte varför men jag var rädd för den. Ville inte att den skulle upptäcka mig. Så smög ut ur mitt rum. Och ja sen vaknade jag.

Så det var ju lite kul när Kirsi skriver om att hon har sett fladdermöss och så drömmer jag om de. Men som sagt nu vet jag iaf efter att ha läst hennes inlägg om vad drömmen kan ha för betydelse. Nu till åt annat.

Igår fick det bli rostade mackor och en kopp kaffe det är och var så gott😍

Igår när internet krånglade så mycket så tog jag mig och gjorde rostade mackor. Så gott och så synd att man inte äter det så ofta. Idag ska jag iaf på kalas då min äldsta kusin på pappas sida fyller 26 idag. Så ska dit senare så passar på nu att uppdatera er. Innan jag ska dit så ska jag städa och handla lite med boendestöd. Så så ser min dag ut.

Kram/Amanda

​#nouw #influencerlife #drömmar

Gillar

Kommentarer

madelenekirk
madelenekirk,
Lite läskigt att du drömde om de. Roligt med lite kalasnouw.com/madelenekirk
Amandizan
Amandizan,
Det var verkligen trevligt igår på kalaset nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Ja alltså drömmar kan vara helknasiga, ibland blir man för påverkad av demnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Ja det är faschinerande hur hjärnan får ihop drömmarnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229