Onsdag kväll

Hej och godkväll!

Hur har eran onsdag varit?

Jag har inte gjort så mycket mer idag sen sist, svarade på kommentarer och sen så vilade jag lite innan jag började laga mat, och sen såklart så gjorde jag kaffe. Det var riktigt gott efter att ha packat upp upp, varit ute så var det extra gott med en kopp kaffe. Sen la jag mig i soffan och bara tog det lugnt en stund innan jag började med maten. Låg och lyssnade på P3 dystopia nya avsnitt överbefolkning-är vi för många? Det var ett intressant avsnitt.

När jag hade lyssnat klart på avsnittet och halvslumrat lite så gick jag upp och lagade mat. Hade lagt fram kyckling som jag delade på och sen stekte tillsammans med tomater och kryddor och vitlök som jag hackade. Och så kokade jag potatis till. För att få lite mer smak så några minuter innan de var klart hade jag i ca 1 dl mjölk. När jag ändå höll på så tyckte jag att jag kunde hoppa in i duschen. Och nu är jag klar med allt. Mat i magen ovh nyduschad. Så skönt. Kanske lite dumt att duscha då jag ska rida imorgon, men kände att jag ville duscha och vara lite fräsch imorgon. Om jag duschar av mig lite imorgon får vi se. Det är något speciellt med hästlukt men jag gillar det. Jag är ju en hästtjej.

Och imorgon kommer det även bokrecension av bok 8 av Chris carters bok om Robert Hunter. Ska lyssna klart på den imorgon medan jag väntar på att det blir min tur att rida. Resten av kvällen ska jag nu läsa bloggar och sen blir det sängen då jag ska upp och rida imorgon men det ska bli kul.

Kolla in vad jag fick från matsmart som jag beställde ifrån👆

Kram/Hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #youtube

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Men så underbart att SE dig och HÖRA dig. Mer film!!!www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Får försöka fixa det då😀så kul att du gillade detnouw.com/amandizan
Michelle
Michelle ,
Gött att vara ute lite och ta det lugnt . härligt att du kunnat svara på alla kommentarer . Sånt glömmer jag så lätt
Amandizan
Amandizan,
Det var skönt med en promenad igår i solen 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229