Onsdag

Hej!

Hur mår ni?

Här är det helt okej, har lite ont i huvudet men det kommer från axlarna och nacken skulle jag tro, jag har varit extremt spänd och det gör så ont. Tror det är för att jag har gått och spänt mig en del när jag inte åt mina antidepressiva + att jag alltid använder mina armar och axlar. Skulle behöva massage men vill inte lägga ut 500 på det just nu. Isf väntar jag tills nästa vecka då jag får pengar. Men annars är det bra. Tog alvedon imorse och migrän tablett för kändes som jag höll på att få migrän på grund av spänningarna. Men det hann inte bli något.

Nu har jag precis haft boendestöd fick hjälp med att dammsuga och torka golven. Det luktar så gott och så fick jag hjälp med att boka tvättid, tvättar på tisdag mellan 15-19 Känner att det skulle vara skönare med en egen tvättmaskin så man kan tvätta när man vill, men det får inte plats i mitt badrum/toalett den är redan liten. Fast å andra sidan så behöver jag bara tvätta en gång i månaden när tvättkorgen är full. Oavsett en tvättmaskin vore underbart😍För ibland kanske det inte är kläder utan filtar jag vill tvätta också .

Iaf tidigare idag innan jag gick upp så lyssnade jag på podden en mörk historia Har pratat om den tidigare och jag gillar den för man får höra både vittnens,offrets familj samt den misstänkta berättelser och höra delar ut förhör och rättegång. Tycker det är riktigt intressant och idag så lyssnade jag på "specialavsnitt" Arbogakvinnan. Och jag minns detta fall för det var mycket som skrevs om det och så är inte Arboga så långt ifrån mig så det känns lite mer. Men jag gillar podden för vissa av dessa fall som jag har lyssnat på hade jag aldrig hört om innan.

Nu ska jag vila lite, svara på kommentarer och sen försöka bli av med huvudvärken men tror inte det går så bra så länge jag är så stel i axlar och nacke. Försökte mjuka upp axlar och nacke igår med en dusch men hjälpte inte så mycket. Just nu verkar det bara vara Alvedon som lindrar lite. Tur att denna typ av smärta jag har nu inte kommer så ofta. Hoppas ni har en bra dag i solen

Kram/hugs/Amanda

To my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouw #nouwinfluencer #personligblogg #personligt #influencerlife

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Har du provat att smörja in nacke och axlar med voltaren? Jag skulle också gärna ha en tvättmaskin men mitt badrum är också för litet... lät som en spännande podd 😍👍nouw.com/sannaevelyne
Amandizan
Amandizan,
Nej jag har inte gjort det men får kanske testa, tror du skulle gilla poden den är bra😊❤️nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Jag har också ont i nacken och haft huvudvärk idag. Det är jobbig huvudvärk, krya på dinnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Tack idag så är det bättre, det är inte alls kul med huvudvärknouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229