Onsdag

Hej!

Hur mår alla idag?

Jag mår helt okej, jag har varit på begravning på förmiddagen. Kom hem vid 12, det var en fin begravning för min gammelfarmor. Så jag är lite nere och ledsen. När jag satt där så grät flera men inte jag. Nej jag tycker det är så svårt. Det är inte de att jag inte är ledsen jag gråter inombords bara. Men del önskade att hon fortfarande levde. Hon är saknad ❤ När jag sen ko hem så hoppade jag in i duschen kände att jag kunde ta mig en dusch och njuta. Det var väldigt skönt bästa känslan är ju att ta av sig bh-n och inte behöva ha den på sig. Så nu sitter jag i en tröja som är väldigt skön och lite stor 👌Och nu börjar även solen titta fram så det ser ut att bli en fin dag. Det var väldigt grått och det regnade imorse men nu kommer solen.

Hade på mig denna skjorta och jag trivs så bra i skjorta det känns verkligen som jag. Valde att inte sminka mig då det kändes fel med tanke på begravningen. Så det blev enkelt men snyggt hade bara på lite parfym.

Kan säga att jag kommer ha skjorta på mig oftare nu, har inte haft det tidigare då jag inte har vågat för att någon kanske skulle kommentera något dumt. Men det är ju trots allt mer acceptabelt att kvinnor har skjorta idag. Och skulle någon kommentera något dumt eller tycka att man inte ska ha skjorta för man är tjej. Så får dom tycka det men jag kommer ändå ha skjorta på mig. Jag känner/kände mig så bekväm med att ha skjorta på mig och jag känner att då är jag jag 100%. Men nu ska jag strax göra mig lite kaffe och kanske äta något.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Så sorgligt med begravning och det är ju nåt man helst inte vill gå på men det måste man ju 😟 Jag förstår att du saknar henne :/ CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Tack ja jag kommer sakna henne men nu har hon det bättre och mår bättre😊nouw.com/amandizan
Trollkatt
Trollkatt,
Min kommentar verkar som den försvann, gör ett nytt försök: Tungt med begravningar men också förlösande att få ta ett farväl genom en ceremoni. Beklagar sorgen!
Vad skönt att ni städat, jag behöver verkligen ta itu med dammsugningen här också.
paulatrollkatt.blogg.se/
Amandizan
Amandizan,
Ja det var skönt aTT få säga farväl, hoppas du fick det dammsugit hemma hos dig med.😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229