Onsdag- snart på kalas

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra, jag har precis fått i mig kaffe och även nyligen ätit. Jag är nöjd med vad jag har fått gjort sen jag klev upp idag. Igår kväll så tog jag mig en dusch och när jag var klar kände jag för att tända massa ljus och det gjorde jag. Men vad händer då jo min tändare tar slut så kan inte tända jättemycket ljus. Men det blev mysigt ändå.

Hann tända några ljus innan den dog igår 😍

Så idag när jag klev upp så var jag och handlade eftersom jag hade nästan slut på mjölk igår hade jag ändå behövt handla idag men det visade sig även att en ny tändare skulle även behövas köpa idag så jag kan tända ljus. När jag kom hem var jag även ut och sopsorterade massa plast. Och tog sen hand om disken innan jag kunde sätta mig ner och njuta av lite kaffe. Eftersom jag snart ska på kalas så är jag nöjd med det jag har fått gjort idag. Känns skönt att disken är gjord och att jag inte behöver diska när jag kommer hem ikväll.

Min faster fyller ju år idag så rut halv 5 kommer farmor och farfar och hämtar mig och så åker vi hem till dom i Västerås. Så ser min dag ut idag. Och jag får väl se om jag hinner vila något innan vi åker annars kanske jag är trött ikväll. Ska upp tidigt imorgon då jag ska till sjukhuset redan vid 8 har jag tid💤 Jag som absolut inte är morgonmänniska kommer vara död imorgon. Men men. Men jag ska snart göra mig redo men nu blir det att ta det lugnt ett tag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette ,
Vad kul med kalas och visst är det mysigt med levande ljus. nouw.com/jiathomsen
Amandizan
Amandizan,
JAA speciellt på hösten då är det mysigt 😊nouw.com/amandizan
Jessicaburman
Jessicaburman,
åhh men grattis till din faster ❤nouw.com/jessicaburman
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229