Onsdag- Paket och plugg

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra, jag har varit ute 2 gånger idag en gång tidigare idag när det var sol men då var jag bara ut med soporna. Men skönt ute man känner att solen börjar värma. Sedan blev det plugg. Har även skickat in den sista uppgiften som skulle in idag för veckan. Denna veckan har plugget gått väldigt segt. Det har varit segt att komma igång och inte känt mig lika pepp på att plugga. Men det viktigaste är ju att uppgifterna som ska vara inne är inne. Det är dom nu. Men känner ni igen er? Ni som pluggar kan vissa dagar eller veckor gå trögre att börja.

Nu på kvällen har jag varit till Ica och hämtat paket från matsmart som kom igår. Har även pratat med farmor lagt ut ny video. Så nu känner jag mig ändå trots allt nöjd med dagen. Länkar min nya video härnere👇

Kolla gärna in vilka böcker jag har läst nu i mars

Sedan kan jag även berätta att nu har bok 2-3 kommit i Victoria Bergman serien. Bok 3 kom ju igår och idag kom bok 2 från bokbörsen. Ah nu ska jag äntligen få fortsätta läsa den och hur det nu går. Behövde bara vänta 1 dag på bok 2 vilket känns bra. Så nu ska jag nog allt ta och läsa lite ikväll. Vill ni ha en bokrecension av första boken?

Detta är bok 2

Så nu blir det fortsatt läsning och det känns ju extra skönt att veta att jag har skicka in de uppgifter som ska in så nu kan jag njuta av att läsa.😍 Och inte känna press över att en uppgift ska in.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Tess,
Skönt att göra uppgiften klar 😊 kul o läsa en bok 😊 jag har inte den ron liksom ännu har så mycket annat 😋
tessys.se
Moa Larsson,
Känner igen mig så väl. Vissa veckor går studierna av bara farten och man tycker att det är kul. Andra veckor så är det bara något som man måste ta sig igenom.
moafidelie.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt att komma ut en snabbis iallafall när solen skiner! Tråkigt när det går sådär segt men skönt att det är gjort iallafall. Kul att böckerna kom med. Jag läser gärna en reccenssion.
nouw.com/shinelikeapearl
Det är så grymt skönt att skicka in uppgifter så där 😊. En befriande känsla liksom 😊. Härligt att komma ut också, är knappt ut alls. Men ska försöka ta en promenad idag, är ganska fint väder 😊.
www.saramadeleine.se
Natascha ,
Skönt att du är klar med dina uppgifter och kan nu lägga energi på mer skoj. Vi hade fantastiskt väder igår -idag regn och blås
natascha.bloggplatsen.se
Ullie,
Spå duktig du är o spå skönt när det är färdigt
Här är storm o solen försvann m nu ska ja ut me sopor
weberskold.se