Och så började de snöa...

Hej!

Hur har eran dag varit?

här har det inte blivit så mycket gjort innan jag gick till Ica så plockade jag lite här hemma, diskade och tog även med mig soporna ner när jag gick ut. Och det var ju kallt ute, vad hände med värmen? Hoppas den snart kommer tillbaka jag är inte så mycket för denna kyla. Men vi fick våra kassar och och så gick jag hem till farmor och farfar, innan vi gick hem till mig så åt vi lite mat farmor och farfar åt korv med bröd medans jag åt rester som farmor hade gjort. Nr vi sen skulle gå hem med mina varor så hade de ju såklart börjat snöa lite. Det kom ner lite små vita fjun, jag som är så trött på snön och denna kyla blev ju inte alls glad av detta. Jag vet att det bara är April men ändå. Så hur är vädret hos er? snöar det?

Så när farmor gick så bestämde jag mig ganska omgående att hoppa in i en varm dusch, vilket var jätteskönt då jag frös rätt så mycket på hemvägen. Så en varm dusch fick det nu bli på kvällen vilket var jätteskönt. Nu är jag varm igen och fryser inte alls och håret fick sig även en omgång av schampo. Älskar känslan av nytvättat hår😍

Nu blir det att läsa lite bloggar och så småningom att gå och lägga sig då jag ska till skolan igen imorgon. Tänk att det redan är onsdag imorgon igår kändes det bara tufft och jobbigt att det var ny vecka och nu har snart halva veckan gått. Och om en vecka från idag så får jag äntligen prata med en psykolog. Känns skönt att jag snart kommer få hjälp till ett bättre mående. Vet att det kommer bli en lång och jobbig resa det kommer ta ett tag, men känns ändå skönt att jag kommer få hjälp.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Här hade det tydligen snöat i natt, men det var borta tills jag vaknade som tur var! Hatar den här jävla vintern så mycket!!
Tycker också det är härligt med nytvättat hår, men avskyr hela processen 😂 Skönt att du snart får träffa din psykolog! Hoppas att det ska ge dig massa bra ❤️ KRAM
nouw.com/naatly
sweetwords
sweetwords,
Ja det har snöat här med och det vill man ju verkligen intenouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229