Och där ramlade fasaden ner

Hej!

Hur är eran kväll?

Min har varit lugn, jag har sovit lite igen vilket var skönt var ju uppe 7 och tvättade. När jag dock vaknade kom den här ensamhet känslan över mig och jag blev ledsen. Kände en sån stark ångest och ensamhet. För att förklara hur så kan jag ungefär förklara såhär att, känslan som att ingen bryr sig om mig, bara att jag är jobbig och dryg/besvärlig med mina problem. Önskar jag hade någon som jag kunde prata med som skulle orka lyssna på mig som inte tycker jag är dryg eller jobbig som majoriteten av dagarna mår dåligt inombords. Kändes lite grann som att den här fasaden om att livet ändå nu skulle bli bättre bara rasade ner och jag kom tillbaka till verkligheten igen. Lite så skulle jag förklara Nu vet jag att ni mina underbara läsare finns för mig ❤ Känslan av att bara vilja bort härifrån, från Hallstahammar är så stark önskar jag bara kunde sticka. Jag vill må bra och känna mig fri men för att börja göra det måste jag flytta. Jag vill kunna må bra som alla andra, iaf ha lite mer balans i måendet. Jag hade en bra dag igår och jag får väl vara glad för det men nu är det tillbaka till verkligheten igen.

Orkade iaf göra middag till mig själv ikväll vilket blev gott

Orkade som sagt fixa lite middag när det värsta hade lagt sig men har fortfarande väldigt hög ångest. Ångest att bo här där personerna som skapade min ångest och sociala fobi finns, jag har ingen kontakt med dom men det känn ändå så som dom håller ett fast grepp om mig. Det är psykiskt påfrestande och för att jag ska känna mig fri från dessa personer behöver jag komma ifrån Hallstahammar, för då får jag må bra och andas. Önskade jag hade någon som förstod hur det är att leva såhär. Dock så har jag en som förstår min situation men samtidigt vill jag inte lägga på personen eller få den att må sämre.

Som sagt det känns som att fasaden att man mådde bra och hade energi är över är borta och att man har kommit ner på jorden och verkligheten igen. Skriver detta inlägg nu för jag känner att jag behöver skriva av mig. Blir en lugn kväll här.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Trist att fasaden trillade ned och dessa tankar kring ensamhet och liknande. Jag hoppas innerligt att det bara är i dina tankar, tror verkligen många bryr sig om dig och vill ditt bästa ♥knaset.com
Suzanne
Suzanne ,
Ärliga och öppna bloggar ger mycket, att må dåligt är otroligt jobbigt och strongt av dig att laga mat ändå, ser gott ut.missphilipsen.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229