Nyduschad och tips!

Hej!

Har precis duschat vilket var behövligt hade inte de fräschaste håret precis. Men annars så har jag legat i soffan och mest tagit det lugnt somnade igen ett tag. Iallafall när jag skulle hoppa in i duschen så var det ju riktigt kallt, Hallstahem har stängt av elementerna Så att ta av sig kläderna och hoppa n i duschen var som att vara i en iglo. Burr. Och först så blev det ju inte heller varmt det var ljummet och lite småkallt inte alls vad man vill när man har en lägenhet som är kall och ska duscha. Men fick iallafall duschen fixad. Ska väl ta och ringa 1177 och även rådfråga dom om hur jag ska göra med migränen men uppdatering om det kommer.

Denna turban på huvudet kändes lite som att nacken skulle brytas av men men

Och nu till mitt lila tips:

Om du bloggar och vill få mer läsare bland annat då tycker jag du ska gå med i denna grupp. Detta är en grupp som marre @sweetwords har startat rätt nyligen, man länkar sin blogg och svar på det temat som är tex, Vad är din perfekta julklapp då svarar man på den frågan samtidigt som man länkar sin blogg i dagens tråd. Man ska kommentera hos alla som länkar sin blogg och man ger kärlek till varann det är själva syftet. Att sprida kärlek.

Nu ska jag tamig något att äta, men kika gärna in på hennes grupp och den är inte öppen för alla utan bara dom som finns med i gruppen kan bara se när vi länkar.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Malin Moen
Malin Moen,
Vilket toppen tips 😃 Det är en toppen grupp med jättefina medlemmar 😊 Fint utav dig att dela grupper.Nouw.com/Moen
Naatly
Naatly,
Aaahhh, vad hemskt att de stängt av elementen! *fryser av bara tanken* Det värsta är ju nästan om man duschar riktigt varmt och sen tvingas ut, naken och blöt. Det är som att vattnet och blodet fryser till is 😜 Ska kolla in gruppen 😀 KRAM fina ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229