Nyduschad

Hej!

Hur har eran dag varit?

Hos mig har den som sagt varit väldigt lugn bara vilat och återfå så mycket energi som möjligt. för att sova när man har migrän är inte det enklaste då har man tur om man somnar med den huvudvärken. Så idag har jag mer eller mindre bara sovit och jag tycker det har varit så skönt. Men sen nu på kvällen så tog jag mig en välbehövlig dusch iaf för håret. När man väl har tagit en dusch och är klar då känns det så otroligt skönt, men innan så ska man behöva blöta håret och har man tjockt hår som jag ja då tar det ju tid. Men väl i duschen så är det så skönt 😍 Väl klar därinne så var det bara att fixa lite käk både för imorgon och nu ikväll så körde på ett enkelt kort nämligen köttbullar och brunsås det får ju även bli morgondagens lunch. Tycker de blir jättebra det. Och jag är helt inställd på att åka till skolan imorgon, är ingen morgonmänniska men det är jag inte oavsett men det känns bra att gå till skolan. och efter igår när farmor tränade lite matte med mig så känns det som att lite fastnade och bara att hoppas på att det sitter där imorgon fortfarande 😂 Har varit migränfri nu en hel dag och har energin igen så jag är redo på att fixa det här med decimaler nu, men jag antar att jag behövde ha den här lilla dåliga dippen ner för att få ur mig all stress och återfå energi. Som sagt man har inte bara bra perioder då skulle jag ljuga.

Man kan inte klaga på denna maträtt så gott😍👌

Som sagt kan säga att jag längtar lite till lunch redan då jag ska få äta denna mat igen 😂😍Går enkelt och fort och laga och så är det ju väldigt gott också. Nu ska jag läsa lite bloggar innan det blir att gå och sova för kvällen.

Vad ska ni göra?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria ,
Så skönt att få ta de lugnt då å då. Hoppas du får de bra i skolan. Kram queenlillan.se/wordpress
Amandizan
Amandizan,
Tack jag fick en bra dag i skolan 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Lider verkligen med dig och din migrän! Det är ett helvete ❤️ Hoppas det går bra i skolan nu ❤️ Massa kramar!nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja tack fina det är verkligen inge kul men var i skolan idag❤Kram gumman❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229